arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

28 oktober 2016

weekbericht nummer 9

Categorie: Weekbericht

                                   

Weekbericht Jozefschool Texel                     nr.  9                                 datum: 27-10-2016

Weekbericht: www.jozefschooltexel.nl  planner: klik hier voor de agenda

AGENDA

28 okt.             NIO afname groep 8

1 nov.              Voorbereiding sint-ateliers gr. 1/2 met ouders om 14.30 uur in lok.1/2C

2 nov.              10 minuut gesprekken op aanvraag.

4 nov.              NSCCT afnamen groep 7

11 nov.            Sint Maarten

16 nov.                Studiedag, kinderen zijn vrij.

22 nov.                 Eerste van twee sint-ateliers in de kleutergroepen 13.15-14.15 uur

29 nov.                 Tweede van twee sint-ateliers in de kleutergroepen 13.15-14.15 uur

5 dec.                   Sinterklaasviering op school.

 

PBS-regel van de week

De regel voor de periode van 31 okt. tot en met 4 nov. is Ik gebruik materiaal waarvoor het bedoeld is. We leren onze kinderen hierbij om zuinig met spullen om te gaan en deze heel te laten. Gaat het onverhoopt toch stuk, dan melden we dat bij de leerkracht. Per ongeluk is geen probleem, expres betekent dat we de kinderen leren om de schade te vergoeden. Het nemen van verantwoordelijkheid bij het gebruik van materiaal is dan ook een belangrijk aspect bij deze regel.

 

WELKOM OP SCHOOL

In de herfstvakantie is Dirk van Liere 4 jaar geworden. Hij komt in groep 1-2A bij juf Cinthia.

En Artyom Rakhimberdiev is nu ook 4 jaar. Hij heeft een plaatsje gekregen in groep 1/2C bij juf Janneke en juf Tineke. Wij wensen hen veel plezier bij ons op school!

 

Kerstviering Jozefschool

Binnenkort begint voor een aantal kinderen van groep 6 de voorbereiding voor de kerstviering met de Jozefschool, op vrijdagochtend 23 december in de kerk.

Deze viering van de Jozefschool zal de volgende avond, op kerstavond 24 als Herdertjesmis nogmaals plaatsvinden. Het is gelukt om deze koppeling in ieder geval dit jaar nog te handhaven. De kinderen die zich via de parochie hebben opgegeven voor deze viering zullen zeker meedoen. Binnenkort meer nieuws hieromtrent. De kinderen van groep 6 krijgen binnenkort een briefje mee naar huis en kunnen zich opgeven. Ze moeten uiteraard 24 december beschikbaar zijn (en niet b.v. op vakantie).

 

Geboren

De ouders van Beau-Jane (groep 1/2 c) hebben een dochtertje gekregen, ze heet Bobbi-May. We wensen hen samen veel geluk toe!

 

Sparen voor je school

De “sparen voor je school actie” gaat goed! We hebben momenteel 6070 punten bij elkaar gespaard! Dit is de laatste week dat er nog gespaard kan worden, dus doe nog even je best!

 

 

Ateliers Sinterklaas kleutergroepen

Op dinsdag 22 en dinsdag 29 november staan de sint-ateliers gepland voor de kleutergroe-pen. Wij knutselen, koken, spelen toneel, enz. over Sinterklaas in groepjes van 6 – 8 kinderen met hulp van twee ouders of een ouder en een juf. Het duurt van 13.15 tot 14.15 uur. We kunnen daarvoor nog hulp gebruiken! Ouders die mee willen helpen kunnen dat aangeven op het lijstje bij de klas (ook als je 1 van de 2x wilt helpen).

We gaan de ateliers voorbereiden op dinsdag 1 november om 14.30 uur in het lokaal van 1/2C, juf Tineke. Kinderen kunnen even spelen in het lokaal. Ouders die al een ideetje hebben mogen dit graag meenemen.

We hopen op veel hulp en wensen alle betrokkenen alvast veel plezier!

 

Sint Maarten

De kleutergroepen gaan hun zelfgemaakte lampion laten zien bij de Gollards en het verpleeghuis op 11 november. We vertrekken om 10 uur van school. U kunt zich hiervoor opgeven bij de kleutergroepen.

De groepen 1/2 a en 1/2 c gaan naar de Gollards. Groep 1/2 b gaat naar het verpleeghuis.

Wilt voor die dag u een lichtje meegeven met de naam van uw kind erop?

Alvast vriendelijk bedankt!

 

Oproep
De leerkrachten van groep 4 sparen de plastic potten (met of zonder deksel) waar jodenkoeken in worden verkocht. Deze zijn voor ons erg handig, bijvoorbeeld voor het bewaren van knutselspulletjes of om mee te knutselen. Dus mocht u zo nu en dan eens zo’n lekker koekje eten en de verpakking hiervan niet gebruiken, dan kunt u deze altijd afgeven bij juf Manon of juf Dorothée in groep 4!

 

Nieuwe ballen

Er wordt door de kinderen zo fanatiek buiten gespeeld met de ballen dat deze alweer aan vervanging toe waren. Door middel van sponsoring van Mantje Lifestyle Stores hebbende kinderen weer een aantal nieuwe ballen om mee te spelen. Heel hartelijk bedankt hiervoor!

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht