arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

17 oktober 2017

weekbericht nummer 7

Categorie: Algemeen nieuws

Weekbericht Jozefschool Texel                     nr.  7                          datum: 13 oktober 2017

Weekbericht+ agenda: www.jozefschooltexel.nl

AGENDA  
Woensdag 18 oktober

Donderdag 19 oktober

Herfstwandeling kleutergroepen
Vrijdag 20 oktober Speelgoedochtend kleutergroepen
21 oktober t/m 29 oktober 2017 Herfstvakantie
Woensdag 1 november

Donderdag 2 november

Schoolfotograaf
Vrijdag 10 november Sint Maarten groepen 1-2
14 november MR vergadering

 

NIEUW OP DE WEBSITE:

Groep 6: Monsterlijke maskers!

 

PBS REGEL VAN DE WEEK

5. Ik los mijn problemen zelf op, ik kan ook hulp vragen.

De PBS-regel die volgende week centraal staat op de Jozefschool is de regel: Ik los mijn problemen zelf op, ik kan ook hulp vragen. We willen de kinderen aanleren dat het goed is om eerst na te denken hoe je zelf een probleem op kan lossen. Tegelijkertijd willen we de kinderen meegeven dat het heel fijn is om bij problemen hulp te krijgen en dat je dit soms ook nodig hebt. We willen de kinderen leren dat er altijd iemand is bij wie je hulp kan vragen, bij welke problemen dan ook.

 

Boekenmarkt

Wat was het gezellig druk vandaag tijdens de jaarlijkse boekenmarkt, deze boekenmarkt sluit de Kinderboekenweek op een gezellige manier af.

Heel veel kinderen en ouders hebben vandaag mooie boeken kunnen verkopen of kopen voor een klein prijsje. Op deze manier krijgen mooie leesboeken nog een tweede kansje bij iemand anders thuis. We wensen jullie veel leesplezier!

 

PRESENTATIES

Zoals u misschien al heeft gezien in de agenda, hebben we de presentaties verdeeld over drie momenten. Namelijk op woensdag, donderdag en vrijdag steeds van 08:30 uur tot 09:00 uur. We hebben hiervoor gekozen omdat de hal anders te vol is. En door deze spreiding heeft iedere groep iets meer tijd op het podium!

Wij verzoeken het publiek om tot het einde te blijven, want ook de laatste groep wil natuurlijk een daverend applaus van een volle zaal!

 

STAGIAIRES OSG

Noor Polman-Tuin en Laura Buisman lopen twee weken stage in de kleutergroepen op de Jozefschool, om zich op deze manier te kunnen oriënteren op het werken in het onderwijs. We wensen hen veel plezier.

 

 OPHALEN VAN UW KIND(EREN)

Nogmaals een dringend verzoek aan alle ouders/verzorgers om buiten op uw kind te blijven wachten tot de bel gaat, het is voor de kinderen en leerkrachten erg onrustig als er voor aanvang van de dag of aan het einde van de dag al ouders in de hal te wachten staan.

 

Heilig Vormsel 2017-2018 (ingezonden bericht van de parochie)

 

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Wanneer uw kind in groep 7 of 8 zit krijgt hij/zij de mogelijkheid om mee te doen met het vormselproject van de RK parochie Texel.

 

Graag nodigen wij u als ouders van een vormeling, namens pastoor Ivan en het hele pastorale team, uit voor de algemene informatieavond. Deze wordt gehouden op dinsdagavond 17 oktober 2017 vanaf 18.45 uur in de parochiezaal van de Petrus & Pauluskerk, Kerkgracht 55 te Den Helder.

Het Regio Breed opstarten van de projecten wordt door het pastorale team ondersteund.

Deze avond is bestemd voor de parochies Breezand, Anna Paulowna, ’t Zand, Den Helder, Julianadorp en Texel. In verband met het feit dat er dus ook ouders van Texel komen zijn  de tijden aangepast aan de vaartijd van de boot.

 

Programma:

18.45 uur  Inloop

19.00 uur  Welkom en gastspreker

19.45 uur  Pauze met koffie/thee

20.00 uur  Uitleg vormselproject, activiteiten en opgave

20.45 uur  Afsluiting

 

Vanaf Texel nemen we de boot van 18.00 uur en hebben de boot van 21.30 uur terug.

Het is het makkelijkste wanneer we met 1 auto overgaan dus wil ik u vragen om u aan –of af te melden bij ondergetekende! Zodat we hierover iets kunnen afspreken.

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij deze graag.

 

Met vriendelijke groet,

werkgroep Heilig Vormsel

Henny Hin-Witte [parochie coördinator]

RK parochie Texel

Molenstraat 34

1791 DL Den Burg

Tel: 0222322161

Bereikbaar:  dinsdag t/m donderdag van 9.00 uur tot 12.00 uur e-mail: secretariaat@rk-parochietexel.nl website: www.rkparochietexel.nl

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht