arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

27 september 2019

weekbericht nummer 6

Categorie: Weekbericht

Weekbericht Jozefschool Texel nr. 6  datum: 27-09-2019

www.jozefschooltexel.nl 

 

Datum activiteit
9 oktober Studiedag Texelse basisscholen, kinderen zijn vrij.
19 t/m 27 oktober Herfstvakantie

 

Fietssleutel zoek

Maren uit groep 3 is afgelopen dinsdag haar fietssleutel kwijtgeraakt. Aan de sleutel hangt een doorzichtige hanger. Als u de (of een) sleutel heeft gevonden, kunt u hem afgeven bij juf Miranda.

 

PBS regel van de week

  1. Ik ben verantwoordelijk voor wat ik doe en zeg.

De regel die komende week tussen centraal staat is “Ik ben verantwoordelijk voor wat ik doe en zeg”. We zien maar al te vaak dat mensen zich verschuilen achter het gedrag van een ander, waardoor het eigen gedrag hieraan eigenlijk ondergeschikt wordt gemaakt. “Ja maar hij deed het ook….” is een veelgehoorde kreet op school die hier dan bij past. Ik ben verantwoordelijk voor wat ik doe en zeg is dan ook duidelijk 1 van de speerpunten van de Jozefschool! Je hebt als mens een keuze om iets wel of niet te doen, waarbij de bijbehorende consequenties dus ook voor jou zelf zijn. Dit geldt niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders en leerkrachten. Zelfbewust eigen keuzes maken, met de zekerheid dat fouten maken mag.

 

Kinderboekenweek / boekenmarkt

Van 2 t/m 13 oktober is het Kinderboekenweek. Op woensdag 2 oktober openen we de Kinderboekenweek samen met de kinderen op een feestelijke manier in de hal.

Het thema van dit jaar is “reis mee!”. De komende weken wordt er in alle groepen rondom dit thema gewerkt.

Als afsluiting van de Kinderboekenweek is er zoals elk jaar een boekenmarkt. Dit is gepland op vrijdag 11 oktober en start om 11.45 uur. Hieronder de afspraken die van belang zijn:

* Ouders van kinderen uit groep 1/2 helpen hun eigen kind met het verkopen van de boeken.
* De kinderen van groepen 1 t/m 4 mogen onder begeleiding van een volwassenen/ oudere broer of  zus rond lopen en boeken kopen.
* De kinderen die geen geld mee hebben en geen boeken gaan verkopen blijven in de eigen klas.
* De boeken moeten geprijsd zijn, met een maximumprijs van €1,50.

Om 12.15 uur is de boekenmarkt afgelopen en gaat de bel. Alle kinderen gaan dan nog even terug naar de eigen groep. Om 12.30 uur gaat iedereen naar huis.

 

 

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht