arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

20 september 2019

weekbericht nummer 5

Categorie: Algemeen nieuws

 

Datum activiteit
26 september Bibliotheekbezoek groep 4/5
9 oktober Studiedag Texelse basisscholen, kinderen zijn vrij.
19 t/m 27 oktober Herfstvakantie

 

Schoolgids

Jaarlijks geeft de Jozefschool Texel een gedrukt exemplaar uit van de schoolgids. Hierin staat vermeld hoe de school haar onderwijs vormgeeft en hoe praktische zaken op school geregeld zijn. Een handige gids, voor zowel ouders die al kinderen op de Jozefschool hebben als voor ouders die belangstelling hebben voor de Jozefschool.

De ervaring leert dat de gids goed wordt gelezen en dat er veel waardering is voor de vormgeving en uitstraling van de gids. Met name van nieuwe ouders horen we dat deze gids een duidelijke meerwaarde is gebleken bij het maken van de keuze voor de toekomstige school van hun kind(eren).

Ook dit jaar geven we bedrijven en instellingen de gelegenheid om een advertentie te plaatsen in de schoolgids van onze school. Hierdoor zijn we in staat om de schoolgids professioneel uit te brengen. Daarnaast wordt de betrokkenheid van de bedrijven en instellingen met onze school vergroot door een relatief goedkope advertentiemogelijkheid.

Voor aanvullende informatie kunt u uiteraard contact met Miranda opnemen.

We hopen uw advertentie in onze gids te mogen plaatsen!

Met vriendelijke groet, namens het team en de kinderen van de Jozefschool

 

Gezocht!

Wij zijn op zoek naar hulp-ouders/vrijwilligers die één of twee keer per week gedurende ongeveer 1 uur een aantal kinderen wil begeleiden. Deze kinderen werken met computerprogramma Bouw! tutorlezen om het leren lezen extra te oefenen.

Deze hulp wordt vier keer per week gegeven. Heeft u interesse of kent u een andere vrijwilliger dan horen wij dit graag. U kunt zich aanmelden bij mij persoonlijk of via mail naar ib.jozefschooltexel@sarkon.nl. Mocht u meer informatie willen over de begeleiding dan kunt u altijd even bij mij langs komen.

 

Alvast bedankt! Juf Marieke (werkzaam op dinsdag – woensdag – donderdag)

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht