arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

20 juli 2017

weekbericht nummer 42

Categorie: Weekbericht

                                   

Weekbericht Jozefschool Texel                     nr.  42                              datum: 14-7-2017

Weekbericht: www.jozefschooltexel.nl  planner: klik hier voor de agenda

AGENDA

Maandag 17 juli Schoolreis groep 5

13.00 – 14.15 uur Musical groep 8 (opa’s en oma’s)

Schoonmaak avond 19.00 uur

Dinsdag  18 juli (19.30-22.30) Musical groep 8 (ouders)
Woensdag 19 juli Speelgoedochtend groep 1 t/m 3
Vrijdag 21 juli (10.00) Uitzwaaimoment groep 8 op het schoolplein

12.30 start zomervakantie

 

Aanmelden Digiduif

Heel veel ouders hebben de weg gevonden naar Digiduif en hebben een account aangemaakt.

Denkt u eraan om uw account op tijd te activeren?

Via Digiduif worden komend schooljaar de weekberichten en andere berichten verstuurd.

De klassenfoto’s van het afgelopen jaar worden ook via dit medium verstuurd.

 

Nieuwe tafeltennis tafel

De oude (kapotte) tafeltennistafel is gisteren vervangen door een mooie nieuwe tafel van beton.

De aankoop van deze tafel is mede mogelijk gemaakt door een fikse bijdrage van de ouderraad. De kinderen zijn er erg blij mee!

 

Texelse vakantiekaart 2017 (ingezonden bericht)

Stichting Young 4 Ever start woensdag 19 juli met de verkoop van de Texelse Vakantiekaart. Vanaf 15.00 uur is de kaart verkrijgbaar in jongerencentrum Time Out aan de Wilhelminalaan 1 te Den Burg. De kaart is voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. De kaart is op de verkoop dag € 30,-. De Texelse vakantiekaart heeft een beperkte oplage van 600 stuks. Het is niet mogelijk om de vakantiekaart van te voren te reserveren.

De Texelse vakantiekaart bevat 6 bonnen, waardoor kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan vele verschillende activiteiten. Een activiteit kost 1 of 2 bonnen en de bonnen kunnen tot en met zondag 3 september 2017 gebruikt worden.

Dit jaar hebben we meer dan 35 activiteiten (zie www.young4ever.nl), waaronder RIBexperience, paintball, karten, bonte belevenis, paardrijden, bioscoop, chocolaterie, bowlen, beeldhouwen, surfen, luchtbuksschieten, catamaranzeilen, power kiten, raften, doenes, flora, zwemmen, naailes, golfen, fotoworkshop, garnalenvissen, Texel Zoo. Er zijn zelfs een aantal activiteiten helemaal gratis op vertoon van de vakantiekaart, zoals tennissen en een bezoek aan Ecomare, Kaap Skil of de Oudheidkamer.

Voor vragen en overige info kunt u contact opnemen met Sandra van de Water 06-33178463 sandra@young4ever.nl of Berber Kruger 06-44083613 info@young4ever.nl

 

Woensdag speelgoedochtend groep 1 t/m 3
Groep 1 t/m 3 heeft woensdag 19 juli speelgoedochtend. Iedereen mag iets aan speelgoed mee naar school nemen!

 

Groep 2 vraagt poppenkleertjes en barbies

We zijn in groep 2 druk bezig met het opruimen en schoonmaken van de klas. Er is heel veel gespeeld met de barbies, en dat is te zien…. Dus , wie nog barbies en barbiespulletjes over heeft, mag ze graag langsbrengen in groep 2, dan kunnen we wat kapotte spulletjes wegdoen.

We hebben ook 2 nieuwe poppen mogen aanschaffen. Nu zoeken we passende kleertjes,. De poppen zijn plm. 40 cm groot; babykleertjes maat 50-56 of zelf nog kleiner zijn dus zeer welkom!!

 

Schoonmaak van het speelgoed

Wat fijn dat al zoveel ouders een bak of tas met speelgoed mee hebben genomen om thuis schoon te maken. Willen jullie het  in de loop van volgende week weer (schoon en fris) op school afleveren??  Wij zijn heel blij met zoveel hulp!!

 

Vossenjacht voor groep 3 t/m 5
Groep 8 organiseert donderdag 20 juli een vossenjacht voor de kinderen van de Jozefschool. We zoeken hiervoor ouders die een groepje kinderen wil begeleiden. Het duurt van 10:30 tot 12:00. Je kunt je opgeven op het bord bij de groep.

 

Schoolreisje groep 4
Afgelopen dinsdag hebben we met zijn allen genoten van een zeer geslaagd schoolreisje! Ik wil alle ouders die mee waren en de ouders die pannenkoeken voor ons hebben gebakken heel erg bedanken voor hun hulp en inzet!

 

Foto’s groep 4
Mochten er nog ouders zijn die foto’s hebben van het schoolreisje of het boerderijbezoek van een tijdje geleden, dan zou ik deze graag ontvangen op een USB stick, zodat ik deze ook kan delen met andere ouders. Bedankt alvast!

 

Speelgoedmiddag groep 4
Aanstaande donderdag 20 juli mogen alle kinderen uit groep 4 iets van huis meenemen binnen mee te spelen.


Adverteren in de schoolgids
Jaarlijks geeft de Jozefschool Texel een gedrukt exemplaar uit van de schoolgids. Hierin staat vermeld hoe de school haar onderwijs vormgeeft en hoe praktische zaken op school geregeld zijn. Een handige gids, voor zowel ouders die al kinderen op de Jozefschool hebben als voor ouders die belangstelling hebben voor de Jozefschool.

De ervaring leert dat de gids goed wordt gelezen en dat er veel waardering is voor de vormgeving en uitstraling van de gids. Met name van nieuwe ouders horen we dat deze gids een duidelijke meerwaarde is gebleken bij het maken van de keuze voor de toekomstige school van hun kind(eren).

Ook dit jaar geven we bedrijven en instellingen de gelegenheid om een advertentie te plaatsen in de schoolgids van onze school. Hierdoor zijn we in staat om de schoolgids professioneel uit te brengen. Daarnaast wordt de betrokkenheid van de bedrijven en instellingen met onze school vergroot door een relatief goedkope advertentiemogelijkheid. (U kunt al een advertentie plaatsen vanaf € 60,-)

Wanneer u besluit om een advertentie te plaatsen, dan kunt u contact opnemen met Miranda Pieters (directeur) via directeur.jozefschooltexel@sarkon.nl . Ook voor een voorbeeldexemplaar van de schoolgids van 2016-2017 of voor aanvullende informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet, namens het team en de kinderen van de Jozefschool.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht