Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

14 juli 2017

weekbericht nummer 41

Categorie: Weekbericht

 

 

                                   

Weekbericht Jozefschool Texel                     nr.  41                              datum: 7-7-2017

Weekbericht: www.jozefschooltexel.nl planner: klik hier voor de agenda

AGENDA

Dinsdag 11 juli Schoolreis groep 4
Woensdag 12 juli Eerste kennismaking nieuwe groepen 1/2 van 8.30 tot 10.30
Donderdag 13 juli (19.30-21.00) Generale repetitie musical groep 8
Vrijdag 14 juli Juffenverjaardag groep 3a & 3b
Maandag 17 juli (13.00-14.15) Schoolreis groep 5

Musical groep 8 (opa’s en oma’s)

Schoonmaak avond vanaf 19.00 uur

Dinsdag 18 juli (19.30-22.30) Musical groep 8 (ouders)
Vrijdag 21 juli (10.00) Uitzwaaimoment groep 8 op het schoolplein

12.30 start zomervakantie

 

Nieuw op de website

Schoolreis groepen 3

 

Het schoolreisje was geweldig!

Vandaag zijn alle kleuters naar het bos geweest, voor een geweldig sprookjesschoolreisje. En wat leuk dat het vandaag ook echt de “dag van het sprookje” is!!

Veel hulpouders hebben er vandaag voor gezorgd dat de kinderen een enorm leuke ochtend hebben gehad. Bedankt voor alle hulp en sponsoring!

Controleert u uw kind op teken? Er zijn veel foto’s gemaakt. Wanneer u iets plaats op social media, denkt u er dan aan dat niet alle kinderen gepubliceerd mogen worden?

 

Schoolreis groep 5

Op maandag 17 juli gaat groep 5 op schoolreis naar Park Hoenderdaell in Anna Paulowna.

De kinderen worden op de gewone tijd op school verwacht. Met de grote bus nemen we de boot van 9 uur heen en half twee terug.  Eten en drinken wordt volledig verzorgd. Dus alles is geregeld!

We hebben er zin in! juf Daniëlle en meester Sido

 

Schoolreis groep 4

Komende dinsdag gaan we op schoolreisje met groep 4. In verband met de te grote hoeveelheid opgaven voor ouderhulp is er door middel van lootjes trekken gekozen welke ouders mee kunnen voor het rijden en begeleiden van een groepje kinderen.

 

De kinderen mogen deze dag verkleed komen, het is verstandig om hierbij rekening te houden met het weer. Ook moeten de kinderen zich goed kunnen bewegen en lekker kunnen spelen en rennen. Denk dus ook aan goede schoenen. Geen teenslippers! De kinderen hoeven deze dag geen eten en drinken mee te nemen. We starten de dag om half 9 in de klas en we zijn om half 3 weer terug op school waar u uw kind net als anders weer kunt opwachten op het plein. We gaan er een gezellige dag van maken met z’n allen!

 

Foto’s

Het is alweer bijna zomervakantie en zoals u alle jaren gewend bent is er de mogelijkheid om de foto’s, die gedurende het schooljaar van uw kind zijn gemaakt, te ontvangen. Dit jaar gaan we de foto’s digitaal versturen via Digiduif (gratis). Via een link heeft u 2 weken de tijd om de foto’s de downloaden. Vanaf maandag hangt er naast de deur van de groepen een intekenlijst waarop u kunt aangeven of u interesse heeft in deze service.

Dit betekent wel dat u uw Digiduif account geactiveerd moet hebben. Bent u de activatiecode kwijt? Dan kunt u bij de directeur een nieuwe code aanvragen. (Met de activatiecode kunnen meerdere mailadressen gekoppeld worden, zodat vader en moeder de berichten kunnen lezen)

 

Kortingsbonnen Kermis Den Burg

Van 12 t/m 16 juli is er kermis in De Burg. De attracties staan op de Groeneplaats. Voor de kermisliefhebbers zijn er kortingsbonnen beschikbaar via de site www.kermiskorting.nl .

 

Juffenverjaardag groepen 3

Vrijdag 14 juli vieren wij met de groepen 3 de juffenverjaardag. Deze dag krijgen de kinderen iets lekkers op school dus ze hoeven geen eten en drinken mee te nemen. Wel gaan we deze dag gymmen. Kinderen mogen verkleed komen.

 

Hoofdluis controle

We willen u vriendelijk verzoeken om uw kinderen thuis regelmatig te controleren op hoofdluis, ook gedurende de vakantieweken. De luizencontrole op school is een extra controle en moet gezien worden als ondersteuning voor de ouders. Thuis regelmatig controleren is de beste optie om hoofdluis te voorkomen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

 

Schooljaar 2017-2018

Het schooljaar is al weer bijna voorbij, nog twee weken naar school en dan gaat de zomervakantie beginnen. De voorbereidingen voor het komende schooljaar zijn al volop aan de gang.

 

De groepsindeling voor komend schooljaar ziet er als volgt uit:

Groep 1/2 a – Cinthia Hollenberg

Groep 1/2 b – Dorothée Kerner/ Edith van Heerwaarden

Groep 1/2 c – Tineke Bakker/ Janneke Visser

Groep 1/2 d – Wietske Kuus

Groep 3 – Evelien Berbee

Groep 4a – Claudia de Wit

Groep 4b – Manon Boogaard/ Samantha Kooger

Groep 5 – Danielle Zundert-Tak/ Sido Overdijk

Groep 6 – Kimberly Houwing/ Astrid Wijker

Groep 7 – Petronella Alkema/ Astrid Wijker

Groep 8 – Remco van Rijn/ Danielle Zundert-Tak

Juf Tamara Huizinga heeft komend schooljaar een ondersteunende functie in de onderbouwgroepen.

                                   

 

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht