arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

05 juli 2019

weekbericht nummer 40

Categorie: Weekbericht

                              

Weekbericht Jozefschool Texel nr. 40           datum:  05-07-2019

 

Datum Activiteit
Dinsdag 10 juli Musical uitvoering groep 8
Woensdag 10 juli

Speelgoeddag groepen 1-2 en 3

Afscheid groep 8 10.30 uur

Doorschuifmoment groepen 3 t/m 8

11.30 – 12.15

Donderdag 11 juli Laatste schooldag
Vrijdag 12 juli Leerlingen vrij, start zomervakantie!

Schoolreisje kleuters, bedankt!

Vandaag zijn alle kleutergroepen naar het bos geweest voor een enorm leuk schoolreisje. Het was een geslaagd feestje. We hebben prachtig weer gehad, er waren onwijs leuke spelletjes en lekker eten en drinken! Dank aan Peter Stiggelbout van www.springkussens-texel.nl voor het mooie springkussen, de limonade-koe en tenten die we hebben gebruikt, Caroline Klein Woolthuis voor de mooie buttons, de vaders en moeders van de catering en de spelletjes, en iedereen die meegeholpen heeft om deze dag tot een succes te maken! We zijn in het bos geweest, controleert u uw kind op teken?

 

Juf Mariska

Twee jaar geleden, na het behalen van mijn diploma, ben ik gaan werken op de Jozefschool, op dit prachtige eiland. Eerst in groep 4 en dit schooljaar in groep 1/2. Aan het einde van het schooljaar ga ik afscheid nemen van de Jozefschool. Mijn vriend en ik hebben een huis gekocht in Anna Paulowna en na de zomervakantie ga ik 4 dagen werken op basisschool ‘Comenius’ in Den Helder, waar ik op dit moment op donderdag en vrijdag werk. Ik heb een ontzettend leuke, leerzame tijd gehad en met veel plezier lesgegeven! Ik zal de school, de kinderen, de ouders en het team gaan missen. Bedankt voor de leuke tijd!

Groetjes, juf Mariska  

 

Ouderraad leden gezocht!

De ouderraad is op zoek naar 4 enthousiaste ouders die komend schooljaar willen deelnemen in de ouderraad. De ouderraad helpt op school met feesten en vieringen, zoals sinterklaas, kerst en Pasen. Heeft u interesse? dan kunt u dit via directeur@jozefschool.sarkon.nl melden.

 

Overblijfouders

We zijn nog steeds op zoek naar 2 nieuwe overblijfouders. Op maandag, dinsdag of donderdag van 11.45 t/m 12.45 uur. U krijgt hier een vergoeding voor. Heeft u interesse? Neem even contact op met directeur@jozefschool.sarkon.nl

 

Nieuwsbrief bibliotheek

Deze zomer worden er in de bibliotheek verschillende activiteiten georganiseerd rondom boeken of een verhaal. In de bijlage treft u de nieuwsbrief van de bibliotheek met daarin de agenda voor de maanden juli en augustus.

 

IVN StrunerKids, natuurbeleving voor kinderen

Dit jaar organiseert de natuurvereniging IVN Texel elke maand een activiteit voor basisschoolkinderen onder de naam IVN StrunerKids. De ene keer is het een lezing in de bieb, de andere keer steken we de handen uit mouwen en helpen we de boswachter en deze keer gaan we op zoek naar kleine kriebelbeestjes.

Zaterdagmiddag 20 juli gaan we onder begeleiding van gidsen van de insectenwerkgroep op zoek naar kleine kriebelbeestjes. Insecten prikken ons soms en daarom vinden we ze vervelend, maar eigenlijk zijn het hele nuttige beestjes. We gaan ze vangen met een vlindernetje zonder ze te beschadigen, daarna kunnen we ze goed bekijken met een loep, de gidsen kunnen veel vertellen over de insecten-skills.

Omdat insecten niet actief zijn als het koud is, hard waait of regent, gaat deze excursie alleen door bij mooi weer. Neem je vlindernetje mee, als je dat hebt.

Deze gratis excursie is voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar eventueel met hun ouders/verzorgers. Het begint om 14:00 uur bij het barbecueveld aan de Randweg in De Dennen en het duurt ongeveer anderhalf uur.

Graag willen we dat je je aanmeldt voor deze activiteit, door een mail te sturen naar texelsenatuurstruners@gmail.com

 

Texelse vakantiekaart 2019

Stichting Young 4 Ever start woensdag 10 juli met de verkoop van de Texelse Vakantiekaart. Vanaf 15.00 uur is de kaart verkrijgbaar in jongerencentrum Time Out aan de Wilhelminalaan 1 te Den Burg. De kaart is voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. De kaart kost € 30,- en u kunt ook met pin betalen. Bij pin is het €1,- per vakantiekaart duurder. De Texelse vakantiekaart heeft een beperkte oplage van 600 stuks. Het is niet mogelijk om de vakantiekaart van te voren te reserveren. 

De Texelse vakantiekaart bevat 6 bonnen, waardoor kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan vele verschillende activiteiten. Een activiteit kost 1 of 2 bonnen en de bonnen kunnen tot en met zondag 25 augustus 2019 gebruikt worden.

We hebben veel verschillende activiteiten (zie www.young4ever.nl), waaronder RIBexperience, paintball, karten, bonte belevenis, paardrijden, bioscoop, diverse creatieve activiteiten, surfen, vissen op zee, catamaranzeilen, lasergamen, blokarten, klimmen, raften,   vogelsafari, zwemmen, golfen, garnalenvissen, luchtbuksschieten en nog veel meer.

Voor vragen en overige info kunt u contact opnemen met Sandra van de Water sandra@young4ever.nl of Berber Kruger 06-44083613 info@young4ever.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht