arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

30 juli 2018

weekbericht nummer 40

Categorie: Weekbericht

Weekbericht Jozefschool Texel nr. 40                     datum: 6 juli 2018

www.jozefschooltexel.nl 

AGENDA  
12 juli Schoolreisje groepen 4
13 juli Kennismaking nieuwe groepen
17 juli Musical avond groep 8
20 juli Laatste schooldag

 

PBS regel van de week

Komende week staan de regels van het kantoor en de extra werkruimten centraal.

 

Schoonmaken speelgoed groepen 1-2
Op maandag 16 juli gaan we het lokaal schoonmaken, de grote schoonmaak! Denk aan de kasten, alle nissen, de vensterbanken, achter de verwarming etc. Alle hulp is welkom. Je kunt je inschrijven op het memobord.
Ook wordt ieder jaar het speelgoed schoongemaakt. Op donderdag 12 juli staat in de ochtend bij elk lokaal speelgoed klaar. We willen alle ouders vragen om hier iets van mee te nemen en thuis schoon te maken. Alvast bedankt!

Schoolreisje kleuters, bedankt!

Vandaag zijn alle kleutergroepen naar het bos geweest voor een enorm leuk schoolreisje. We hebben prachtig weer gehad, er waren leuke spelletjes en heel lekker eten en drinken! Dank aan Peter Stiggelbout van www.springkussens-texel.nl voor het mooie springkussen wat we mochten gebruiken, Caroline Klein Woolthuis voor de mooie buttons, de familie Bakker en de familie Beers van de paardenkarren, de vaders en moeders van de catering en de spelletjes, en iedereen die meegeholpen heeft om deze dag tot een succes te maken! Binnenkort zullen er leuke foto’s te zien zijn! We zijn in het bos geweest! Controleert u uw kind op teken?

 

Springkussens op Texel

www.springkussens-texel.nl

Springkussens huren op Texel of een Disco voor bruiloften en of feest partijen kunt u bij ons terecht.

 

 

Schoolreis groepen 4A en 4B
Op donderdag 12 juli gaan de groepen 4 op schoolreisje. De kinderen worden uiterlijk om 8.30 in het eigen klaslokaal verwacht. Belangrijk is dat u ervoor zorgt dat uw kind gemakkelijke kleding aan heeft waarin hij/zij zich goed kan bewegen. Vooral goede schoenen is belangrijk, teenslippers en of ander los schoeisel is niet handig op deze dag. Om 14.30 uur zullen we weer terug zijn op school. Denkt u bij zonnig weer zelf aan het insmeren van uw kind? Deze dag hoeven de kinderen geen eten en drinken mee te nemen. We gaan er een gezellige dag van maken! Voor vragen kunt u uiteraard terecht bij juf Mariska of juf Manon.

Kennismaken nieuwe groepen

Op vrijdag 13 juli gaan de kinderen kennismaken met hun nieuwe groep en leerkracht(en). Van 10.30 tot 12.15 gaan de kinderen wennen aan hun nieuwe groep.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht