arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

17 oktober 2017

weekbericht nummer 4

Categorie: Weekbericht

Weekbericht Jozefschool Texel                     nr.  4                            datum: 22 september 2017

Weekbericht+ agenda: www.jozefschooltexel.nl

AGENDA  
Maandag 18 september Studiedag, alle kinderen zijn vrij!
27,28,29 september Schoolreisje groep 7
Woensdag 4 oktober Texelse studiedag, alle leerlingen zijn vrij!
Donderdag 5 oktober Landelijke staking basisonderwijs, de school blijft de hele dag dicht. Leerkrachten gaan staken.

Alle leerlingen zijn vrij!

Donderdag 28 september Afscheidsreceptie juf Mariken
Maandag 9 oktober MR vergadering
Woensdag 11 oktober Presentatie 1/2d, 1/2 c, 5 en 8
Donderdag 12 oktober Presentatie 1/2a, 4a en 6
Vrijdag 13 oktober Presentatie 1/2b, 3 , 4b en 7

 

 

WELKOM OP SCHOOL

Hoera! Vorige week is Donny Schoormans 4 jaar geworden. Hij komt in groep 1-2A bij juf Cinthia. We wensen hem veel plezier bij ons op school.

 

NIEUW OP DE WEBSITE

  • Klassenfoto’s
  • Groep 6: gestart met de typecursus Typetuin

 

BUITENSPELEN NA SCHOOLTIJD

Wanneer kinderen na schooltijd nog even op het plein willen spelen, vinden we dit natuurlijk geen probleem. We hebben de laatste weken gemerkt dat kinderen na schooltijd nog speelmateriaal van school gebruiken. We willen er duidelijk op wijzen, dat de rode schuur na schooltijd dicht moet blijven. Kinderen kunnen op dit moment geen gebruik meer maken van de buitenspeelmaterialen van school. Dit geldt dus ook voor de skateboards, waveboards en ballen.

 

SCHOENENDOOSACTIE

De schoenendoos actie voor Sint Maarten was een groot succes!

Er werden vele prachtig versierde dozen ingeleverd op school, deze dozen worden door het Rode Kruis verzameld en zullen zeer binnenkort een kind op Sint Maarten heel gelukkig gaan maken.

Alle ouders en kinderen ontzettend bedankt voor alle inzet binnen deze korte periode!

 

WEEKBERICHT

Het weekbericht wordt iedere week op papier uitgeprint en opgehangen op het memobord tegenover het keukentje, zodat u deze nog eens na kan lezen als u op school bent.

 

 KINDERPOSTZEGELACTIE GROEP 8

Op woensdag 27 september gaan onze leerlingen van groep 8 weer op pad om kinderpostzegels te verkopen, een traditie! Naast kinderpostzegels kun u ook kaarten, pleisters, een draagtas of een smartphone-oplader kopen voor het goede doel.

De kinderen zetten zich zo in voor kinderen die dat hard nodig hebben. Hier in Nederland, maar ook in Afrika, Azië en Midden-Amerika.

Ze nemen nooit (!) zelf geld in ontvangst en hoeven de bestellingen niet zelf te bezorgen (dat gaat via de post). Op woensdag a.s. zijn de kinderen van groep 8 daarom 12.00 uur uit; om zo meteen te kunnen beginnen met verkopen.  Voor meer info:  https://www.kinderpostzegels.nl/

DIGIDUIF

Na de invoering van Digiduif aan het begin van dit schooljaar hebben al 95 % van alle ouders/verzorgers een account aangemaakt! Dat is heel fijn want op deze manier blijft u als ouder op de hoogte van de ontwikkelingen van uw kind en de Jozefschool.

De absentenregistratie werkt ook al op volle toeren, veel ouders maken gebruik van de mogelijkheid om via DigiDuif kinderen ziek te melden. We willen u vragen om goed te omschrijven wat er met uw kind aan de hand is. Indien u suggesties of vragen heeft over het DigiDuif gebruik dan hoor ik die graag.

 

BETREFT: STAKING PO IN ACTIE! 5 OKTOBER. 

Beste ouders/verzorgers van alle basisschoolleerlingen op Texel,

 

Zoals u wellicht uit de media hebt op kunnen maken wordt er op donderdag 5 oktober gestaakt in het primair onderwijs. Samen met alle schoolbesturen in de Kop van Noord Holland ondersteunen wij deze staking.

Met deze actie willen we de politiek duidelijk maken dat het werken in het primair onderwijs aantrekkelijker moet worden.

In het regeerakkoord moet geld vrijgemaakt worden voor verlaging van de werkdruk en eerlijke en rechtvaardige salariëring in het primair onderwijs.

Dit houdt in dat alle basisscholen op Texel op donderdag 5 oktober gesloten zijn.

Vanaf Den Helder worden door de schoolbesturen bussen ingezet om de leerkrachten naar de stakingsbijeenkomst in Den Haag te vervoeren.

Wij vragen jullie om begrip te hebben voor deze actie, want alleen op deze manier kunnen we een krachtig signaal afgeven richting de politiek.

Vriendelijke groeten,

 

Namens de directeuren van de scholengroep Texel,

Kopwerk/Schooltij/Sarkon.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht