arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

21 april 2017

weekbericht nummer 32

Categorie: Weekbericht

                                   

Weekbericht Jozefschool Texel                     nr.  32                                datum: 21 april 2017

Weekbericht: www.jozefschooltexel.nl planner: klik hier voor de agenda

AGENDA

 

Maandag 24 april t/m vrijdag 28 april meivakantie
Donderdag 4 mei Groep 7 “adopteer een monument”
Vrijdag 5 mei Bevrijdingsdag, de kinderen zijn vrij!
Maandag 22 mei Ouderavond Mediawijsheid (uitnodiging volgt)
Donderdag 25 mei, vrijdag 26 mei Hemelvaartsdag, met aansluitend een vrije dag

 

KONINGSPELEN

Vanochtend hebben de kinderen genoten van een heerlijk Koningsdagontbijt. Er werd gesmuld van het lekkere brood en beleg, daarnaast was er voor ieder kind een heerlijke appel.

De ouderraad heeft voor een fris ijsje gezorgd op deze feestelijke dag. Meester Remko had op het schoolplein allerlei spelletjes uitgezet, de kinderen van groep 8 hebben heel hard hun best gedaan bij het begeleiden van deze spellen. Het was prachtig om te zien hoe alle kinderen deze dag op een hele fijne manier met elkaar bezig zijn geweest. Complimenten daarvoor.

Alle ouders bedankt voor de hulp!

 

SPAARACTIE JUMBO

Op onderstaande foto kunt u zien wat er onder andere is aangeschaft van het bedrag dat is gespaard tijdens de spaaractie voor de scholen. Voor iedere groep is er wat moois aangeschaft, zoals K’nex pakketten, een kruiptunnel en buitenspeelmateriaal. We hopen volgend schooljaar natuurlijk weer mee te kunnen doen met deze leuke spaaractie!

 

ADOPTEER EEN MONUMENT

Adopteer een Monument is een landelijk onderwijsproject waarbij leerlingen van groep 7 een oorlogsmonument in hun eigen dorp of buurt ‘adopteren’. Kinderen leren door dit project meer over de lokale geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog, de traditie van herdenken en bijbehorende rituelen. De leerlingen van groep 7 wonen op donderdag 4 mei een herdenking bij de Geallieerde graven bij. Tijdens die herdenking leggen ze onder meer een bloemstuk bij het monument en dragen ze gedichten voor.

 

FACEBOOKPAGINA

De Facebook pagina van de Jozefschool is nu een aantal weken online, op deze pagina vindt u verslagen van leuke, opvallende gebeurtenissen op school. Neem gerust eens een kijkje op deze pagina.

 

HEILIGE COMMUNIE

Een aantal leerlingen van onze school neemt aanstaande zondag deel aan de eerste heilige communie in de Johannes de Doper kerk. We wensen hen samen met de familie een hele fijne dag toe.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht