arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

10 mei 2018

weekbericht nummer 30

Categorie: Weekbericht

                       

Weekbericht Jozefschool Texel nr. 30                    datum: 13 april 2018

www.jozefschooltexel.nl 

AGENDA  
17,18,19 april Eind Cito groep 8
Woensdag 18 april Open dag + inschrijven nieuwe leerlingen
Vrijdag 20 april Koningsspelen
27 april t/m 13 mei Meivakantie
16 mei schoolvoetbal

 

Nieuw op de website:

Groep 7 op bezoek bij de bieb; Dichter in de klas.

 

PBS regel van de week

  1. Ik stop direct als iemand STOP HOUD OP! zegt.

In de komende week staat de regel Ik stop direct als iemand STOP HOUD OP! zegt centraal. Deze regel komt eigenlijk voort uit het programma De Vreedzame school, maar past naadloos in onze afspraken en regels. Het is belangrijk dat ieder kind weet dat Stop houd op! Ook echt stoppen betekent. Deze regel garandeert de persoonlijke veiligheid van kinderen, ook als een spelletje toch plotseling wat serieuzer wordt.

 

Scholierenvoetbaltoernooi

Woensdag 16 mei is het scholieren voetbal toernooi. Dit is voor de leerlingen uit groep 7 en 8.

Het toernooi zal, net als vorig jaar, om 13.00 uur starten en tot een uur of 17.00 uur duren.

Ook spelen we dit jaar met gemengde teams, d.w.z. elk team heeft minimaal 4 meisjes in het team. Dus we hopen dat er veel meiden zich opgeven!

Belangrijk: Dit toernooi is geen schoolactiviteit. De kinderen doen vrijwillig mee, in hun eigen tijd en op eigen risico. Ouders moeten toestemming geven om deel te nemen.

Je kunt je opgeven bij Madelon Dogger (jarodogger@hotmail.com)

Elk team moet een begeleider hebben op deze dag, dus we hopen dat er ook veel ouders willen helpen.

Madelon Dogger

 

Koningsontbijt groep 1 t/m 4

Op vrijdag 20 april vieren we Koningsdag op school. De kinderen starten deze dag om 08.30 uur met een gezond Koningsdagontbijt, dit ontbijt is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de Jumbo. Vervolgens worden er leuke sportieve spelletjes gespeeld op het schoolplein. Voor deze feestelijke dag vinden we het leuk als de kinderen verkleed in de kleuren oranje, rood, wit of blauw komen!

 

Koningsspelen groep 5 t/m 8

Op vrijdag 20 april 2018 worden de Koningsspelen georganiseerd op de velden van Texel’94 in Den Burg. Breng uw kind op tijd naar school, want we zullen om 08.40 uur starten met de Koningsspelen. We eindigen om 11.55 uur. Het is handig als de kinderen hun sportkleding al aan hebben, het belooft namelijk een sportieve dag te worden en er is geen tijd om je nog op school of bij de velden van Texel’94 om te kleden. De kinderen dienen zelf eten en drinken mee te nemen. Op de gebruikelijke tijd van de school kunt u uw kind(eren) weer ophalen op school.

 

Open dag

Op woensdag 18 april is tussen 9.00 en 12.00 uur een inloop ochtend gepland. Deze ochtend is bedoeld voor ouders / verzorgers die een school zoeken voor hun kind(eren). Zij krijgen dan de gelegenheid om eens rond te snuffelen op de basisschool en te zien hoe het er bij ons aan toegaat. Miranda Pieters en Edith van Heerwaarden zijn deze ochtend beschikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Wanneer u mensen kent die hun kind mogelijk bij ons willen inschrijven, dan verzoeken we u om hen op de open dag attent te maken. Het is voor de school belangrijk om te weten welke kinderen we kunnen verwachten voor het volgende schooljaar, zodat we daar rekening mee kunnen houden met het vormen van de formatie.

Wilt u zelf uw kind opgeven, dan kan dat ook op deze woensdag.

 

Heilig vormsel

Op 15 april om 14.30 uur krijgen Margreet, Rianne, Jan en Abe het Heilig vormsel toegediend door Mgr. Hendriks.

U wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

 

Schommels

De schommels op het schoolplein mogen even niet meer gebruikt worden. De bevestigingshaak is vandaag los gekomen en de gemeente gaat dit zo snel mogelijk repareren.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht