arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

06 september 2019

weekbericht nummer 3

Categorie: Weekbericht

 

Datum activiteit

vrijdag 6 september

maandag 9 september

Studiedag, de kinderen zijn vrij.

Studiedag, de kinderen zijn vrij.

dinsdag 10 september Vergadering medezeggenschapsraad
Schoolweek 2 t/m 4 Startgesprekken, u kunt zich via Social schools inschrijven.

 

Welkom!

In de zomervakantie waren Luuk Ellen, Yvke Timmer en Kyara Voorend 4 jaar geworden. Nog van harte gefeliciteerd! Ze zijn inmiddels gestart in groep 1 en 2 c bij juf Wietske. Wij wensen Luuk, Yvke en Kyara heel veel plezier op de Jozefschool. 

Informatie avond 4

Het was gezellig druk op de informatie avond afgelopen woensdag. In de klassen werd er door de leerkrachten informatie gedeeld aan de ouders over de activiteiten dit schooljaar. De jaarvergadering van de ouderraad en de MR werd goed bezocht. Bedankt voor jullie aanwezigheid!

Nieuw meubilair

Groep 4/5 heeft afgelopen dinsdag nieuw meubilair ontvangen. Alle leerlingen zitten aan een mooie hoge tafel en hebben een stoel op maat gekregen. In januari 2020 wordt de laatste groep (groep 5/6) voorzien van nieuw meubilair.

De kleutergroepen krijgen in oktober/november nieuwe tafels en stoelen. Afgelopen week zijn er nieuwe kasten geleverd voor al het bouw/constructie materiaal en zijn de huishoeken voorzien van nieuwe meubeltjes. Het ziet er allemaal weer mooi en fris uit!

Vergadering medezeggenschapsraad

Dinsdag 10 september is de eerste vergadering van de medezeggenschapsraad (MR) van dit schooljaar. De MR start dit jaar met zes leden, drie leerkrachten en drie ouders. Het afgelopen schooljaar zijn Kiran de Waal, Corina Schipper en Ricardo de Graaf om diverse redenen als MR lid afgetreden. We willen hen nogmaals hartelijk danken voor hun inzet van de afgelopen jaren.

We zijn blij dat nu twee nieuwe ouders de MR weer komen versterken: Nelleke Saal en Vincent van der Velde. Van harte welkom! Naast Vincent en Nelleke zijn ook Caroline Klein Woolthuis (ouder), Remco van Rijn, Manon Boogaard en Janneke Zijm (leerkrachten) lid van onze medezeggenschapsraad.

De agenda van aanstaande dinsdag bestaat onder meer uit de volgende punten: Taakverdeling binnen de MR, het Onderwijscentrum Texel, het vaststellen van de schoolgids en het schooljaarplan.

Heeft u een vraag aan de MR, dan kunt u altijd één van de leden aanspreken of een mail sturen naar mr.jozefschooltexel@sarkon.nl

Studiedag

De kinderen hebben vrijdag en maandag een studiedag. Het team gaat deze dagen gebruiken om een tweedaagse training te volgen van The Leader in Me, onder leiding van Jaap ter Steege van het CPS.

Uitgangspunt van The leader in Me, is dat je jezelf richting kunt geven door het vergroten van (zelf-) leiderschap. Het gaat erom leerlingen die gewoonten mee te geven die hen helpen zichzelf te ontwikkelen.

U wordt hier later uitvoerig over geïnformeerd.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht