arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

28 september 2018

weekbericht nummer 3

Categorie: Weekbericht

Weekbericht Jozefschool Texel nr. 3                     datum: 14 september 2018

 

Datum activiteit
Dinsdag middag 18 september Studiemiddag vanaf 12.30 uur zijn de kinderen vrij
3,4,5 oktober Schoolreisje groep 7
Dinsdag 9 oktober Presentaties groep 1/2 b, 3, 4/5 en 8
Woensdag 10 oktober Presentaties groep 1/2 a, 3/4 en 7
Donderdagmiddag 11 oktober Studiemiddag vanaf 12.30 zijn de kinderen vrij
Vrijdag 12 oktober Presentaties groep 1/2 c, 5 en 6
20 t/m 28 oktober Herfstvakantie

 

Nieuw op de website
Neemt u eens een kijkje op onze website, daar vindt u onder andere informatie over de school en de groep van uw kind. www.jozefschooltexel.nl 

Groep 1-2a: Welkom (terug) op school https://jozefschooltexel.nl/groepen/groep-12a/leerlingwerk/

 

Ouderbijdrage

Namens u als ouders ondersteunt de ouderraad (OR) van de school gedurende elk schooljaar bij verschillende activiteiten voor uw kind(eren). Hierbij kunt u denken aan activiteiten als de Kinderboekenweek, sinterklaas, kerst, Pasen, sportdag, avondvierdaagse, schoolreis en schoolkamp.

De OR ondersteunt in de vorm van activiteiten en neemt de kosten die met deze extra activiteiten gepaard gaan voor haar rekening. De geldelijke bijdrage hiervoor is afkomstig van de ouderbijdrage die u in het begin van het schooljaar naar ons overmaakt. Ook voor het schooljaar 2018-2019 zijn vergelijkbare activiteiten gepland als in de afgelopen jaren.

De ouderbijdrage is dit schooljaar iets verhoogd naar €60,- per kind. De budgetten voor de schoolreisjes, het schoolkamp en sinterklaas worden verhoogd. De buskosten voor de schoolreisjes zijn flink gestegen, dit is onder andere de reden dat er extra budget nodig is. De incasso voor de ouderbijdrage zal plaats vinden in oktober 2018 en februari 2019.

 

Parkeren

De parkeergelegenheid rondom de school is schaars, we willen u vragen om zoveel mogelijk met de fiets of lopend naar school te komen.

De kiss and ride zone aan de Lijnbaan is bedoeld om een korte stop te maken om uw kind af te kunnen zetten. Parkeren mag alleen in de daarvoor bestemde vakken. Let op…….. er wordt regelmatig gecontroleerd door de parkeerwachters.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht