arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

10 mei 2018

weekbericht nummer 29

Categorie: Weekbericht

                                  

Weekbericht Jozefschool Texel nr. 29                    datum: 6 april 2018

www.jozefschooltexel.nl 

AGENDA  
Woensdag 11 april Presentaties 1/2a, 4a, 4b en 5
Donderdag 12 april Presentaties 1/2b, 1/2d, 3 en 8
Vrijdag 13 april Presentaties 1/2c, 6 en 7
Woensdag 18 april Open dag + inschrijven
Vrijdag 20 april Koningsspelen
27 april t/m 13 mei Meivakantie

 

Open dag

Op woensdag 18 april is tussen 9.00 en 12.00 uur een inloop ochtend gepland. Deze ochtend is bedoeld voor ouders / verzorgers die een school zoeken voor hun kind(eren). Zij krijgen dan de gelegenheid om eens rond te snuffelen op de basisschool en te zien hoe het er bij ons aan toegaat. Miranda Pieters en Edith van Heerwaarden zijn deze ochtend beschikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Wanneer u mensen kent die hun kind mogelijk bij ons willen inschrijven, dan verzoeken we u om hen op de open dag attent te maken. Het is voor de school belangrijk om te weten welke kinderen we kunnen verwachten voor het volgende schooljaar, zodat we daar rekening mee kunnen houden met het vormen van de formatie.

Wilt u zelf uw kind opgeven, dan kan dat ook op deze woensdag.

 

Gevonden voorwerpen

De kist met gevonden voorwerpen zit weer propvol.

Aanstaande maandag stallen we de spullen even uit op het podium, misschien ligt er nog iets van uw kinderen bij?! Aan het einde van de week gaan de resterende spullen in de container….

 

Nieuw op de website:

groep 1-2c: Lente op de boerderij: https://jozefschooltexel.nl/groepen/groep-12c-2/leerlingwerk/

 

MR vergadering dinsdag 10 april

In de aankomende MR vergadering bespreken we o.a. het vakantierooster 2018-2019, de uitslag van de tevredenheid peiling, het werkdrukakkoord en het OCT. Mocht u vragen of opmerkingen hebben voor de MR, dan kunt u mailen naar mr.jozefschooltexel@sarkon.nl

 

PBS regel van de week

  1. Ik volg de aanwijzingen van alle leerkracht(en) op.

In de komende week staat de regel, Ik volg de aanwijzingen van alle leerkrachten op, centraal. Op de Jozefschool gaan we structureel met kinderen in gesprek over de regels en afspraken, waardoor kinderen en dus ook de leerkrachten weten waarom ze zich aan een bepaalde afspraak moeten houden. Regels en afspraken gelden voor ons allemaal!

Soms kan het echter gebeuren dat het voor kinderen lastig is om dat te doen: onzekerheid, onwetendheid of in sommige gevallen ook boosheid. In die gevallen hebben we als Jozefschool een duidelijke regel: de leerkracht (lees ook: ouder, overblijfhulp, onderwijsondersteuner) is degene die uiteindelijk bepaalt wat er gebeurt, in het belang van het kind en van de gehele groep.

Het mag duidelijk zijn dat als het onverhoopt mis mag gaan, we altijd met het kind (en vaak ook de ouders) in gesprek gaan om het gedrag van het kind en zijn of haar reactie te bespreken.

 

Koningsspelen

Op vrijdag 20 april 2018 worden de Koningsspelen voor groep 5 t/m 8 georganiseerd op de velden van Texel’94 in Den Burg. Om deze dag succesvol te maken, hebben wij voor de koningsspelen begeleiders nodig. Heeft u interesse om op deze dag een groepje kinderen te begeleiden? Dan kunt u zich opgeven bij de leerkrachten van groep 5 t/m 8.

De kinderen van groep 1 t/m 4 beginnen de dag met een koningsontbijt op school en gaan daarna bij mooi weer spelletjes doen op het schoolplein.

 

Het theoretische verkeersexamen
Donderdag 5 april hebben de kinderen van groep 7 het theoretische verkeersexamen gemaakt.
In de weken daarvoor af hebben we goed geoefend hiervoor.
We kunnen met trots zeggen dat iedereen geslaagd is!

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht