arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

05 april 2019

weekbericht nummer 28

Categorie: Weekbericht

Weekbericht Jozefschool Texel nr. 28         datum:  05 – 04 – 2019

 

Datum Activiteit
Woensdag 10 april Juffenverjaardag groep 4/5
Vrijdag 12 april

Open dag tussen 09.00 en 11.00

Inschrijven van nieuwe leerlingen

Maandag 15 april Ophaaldag BAG2SCHOOL
Donderdag 18 april Witte donderdag: Paasviering op school

Goede vrijdag 19 april

20 t/m 5 mei meivakantie

Goede vrijdag is ook een vrije dag met aansluitend

de mei vakantie

Donderdag 30 en vrijdag 31 mei Hemelvaart, de kinderen zijn 2 dagen vrij

Textiele werkvormen

Op vrijdag 12 april bent u van harte welkom om van half 9 tot 9 uur een kijkje te nemen in de school. In de hal en gangen bij de kleutergroepen zullen alle resultaten van de textiele werkvormen uit de groepen 1 tot en met 8 tentoongesteld worden. De lessen gaan tijdens deze tentoonstelling gewoon door, de leerlingen zijn op dat moment in hun eigen lokaal. Later op de dag zullen zij met de eigen groep kijken naar de mooie resultaten uit de andere groepen. De werkjes blijven de week erna nog hangen.

 Ingezonden bericht

Wij zijn Tim en Floor Huizinga. We zijn 9 en 7 jaar oud. Onze mama heeft MS en kan daardoor niet zo goed meer (trap)lopen. Binnenkort gaan we verhuizen want dan kunnen papa en mama beneden slapen. Maar wij slapen wel boven. Mama heeft dan een traplift nodig om ons in bed kunnen stoppen. Deze krijgen we niet van de gemeente omdat ze zeggen dat wij al groot genoeg zijn om ons zelf in bed te stoppen. En daar zijn we het NIET MEE EENS!! Mama moet ons WEL gewoon in bed stoppen.

Lees verder op: https://www.doneerdoel.nl/actie/1728/een-traplift-voor-mama

van Tim (groep 5) en Floor (groep 3/4)

Open dag

Op vrijdag 12 april houden we tussen 9.00 en 11.00 uur een open dag. Deze dag is bedoeld voor ouders / verzorgers die een school zoeken voor hun kind(eren). Er is dan de gelegenheid om eens rond te snuffelen op de Jozefschool en te zien hoe het er bij ons aan toegaat. Miranda Pieters is deze ochtend beschikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Wanneer u mensen kent die hun kind mogelijk bij ons willen inschrijven, dan verzoeken we u om hen op de open dag attent te maken. Het is voor de school belangrijk om te weten welke kinderen we kunnen verwachten voor het volgende schooljaar, zodat we daar rekening mee kunnen houden met het vormen van de kleutergroepen.

U kunt deze ochtend ook gebruiken om uw eigen kinderen die bijna 4 jaar worden in te schrijven.

Ouderbijdrage

De incasso van de 2de termijn van de ouderbijdrage rond 11 april zal plaats vinden.

Nieuw buitenspeelgoed

De ouderraad heeft van de ouderbijdrage heel veel nieuw buitenspeelgoed aangeschaft. Zoals pennyboards, wavebords, een rolband, nieuwe scheppen en harkjes, springstokken, elastiek touw en veel springtouwen. Voor alle leeftijsgroepen is er wel iets nieuws.  We weten zeker dat de kinderen hier heel veel plezier aan zullen beleven! Hartelijk dank!

Koningsdag voor de kleuters

De kinderen mogen op vrijdagochtend 12 april (koningsdag) verkleed op school komen. Oranje of rood-wit-blauwe kleding of als koning, koningin of prinses verkleed.  Op het schoolplein zijn een aantal eenvoudige spelletjes,  tijdens het buitenspelen, te doen. Leerkrachten 1/2

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht