arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

10 mei 2018

weekbericht nummer 28

Categorie: Weekbericht

Weekbericht Jozefschool Texel nr. 28                    datum: 29 maart 2018

www.jozefschooltexel.nl 

AGENDA  
Maandag 2 april 2e paasdag, alle kinderen zijn vrij
Woensdag 11 april Presentaties 1/2a, 4a, 4b en 5
Donderdag 12 april Presentaties 1/2b, 1/2d, 3 en 8
Vrijdag 13 april Presentaties 1/2c, 6 en 7
Vrijdag 20 april Koningsspelen
27 april t/m 13 mei Meivakantie

 

PBS regel van de week

  1. Ik los mijn problemen zelf op, ik kan ook hulp vragen.

De PBS regel die volgende week centraal staat op de Jozefschool is de regel: Ik los mijn problemen zelf op, ik kan ook hulp vragen. We willen de kinderen aanleren dat het goed is om eerst na te denken hoe je zelf een probleem op kan lossen. Tegelijkertijd willen we de kinderen meegeven dat het heel fijn is om bij problemen hulp te krijgen en dat je dit soms ook nodig hebt. We willen de kinderen leren dat er altijd iemand is bij wie je hulp kan vragen, bij welke problemen dan ook.

 

Koningsspelen

Op vrijdag 20 april 2018 worden de Koningsspelen voor groep 5 t/m 8 georganiseerd op de velden van Texel’94 in Den Burg. Om deze dag succesvol te maken, hebben wij voor de koningsspelen begeleiders nodig. Heeft u interesse om op deze dag een groepje kinderen te begeleiden? Dan kunt u zich opgeven bij de leerkrachten van groep 5 t/m 8.

De kinderen van groep 1 t/m 4 beginnen de dag met een koningsontbijt op school en gaan daarna bij mooi weer spelletjes doen op het schoolplein.

 

Pannenkoekendag

Vorige week vrijdag is groep 1 en 2 d naar verzorgingshuis De Gollards en verpleeghuis Hollewal geweest. De kleuters gingen samen met de begeleiding pannenkoeken bakken. Daarna werden de pannenkoeken gezellig samen met de bewoners opgegeten. De sfeer was warm en de huiskamers roken heerlijk naar pannenkoeken. Zowel de bewoners als de kleuters hebben genoten van deze ochtend. Hulpouders en hulpgrootouders, hartelijk dank voor uw hulp!!

De foto’s staan inmiddels op de website bij groep 1 en 2 d.

 

Tevredenheid peiling

Leerling tevredenheid peiling

In de afgelopen maand hebben de leerlingen van groep 6/7 en 8 en de ouders deelgenomen aan de

tevredenheid peiling. Onze hartelijke dank voor het invullen van de enquête.

De tevredenheidspeiling is door 70 leerlingen ingevuld. De leerlingen hebben de school een gemiddeld rapport cijfer van 7,9 gegeven. Ze zijn over het algemeen zeer tevreden over de veiligheid op school (8,4) en de leerlingen zijn zeer tevreden over wat ze leren op school (8,5). De kinderen zijn kritischer over hoe graag ze naar school gaan (6,4).

Opvallend is dat de leerlingen het aan de ene kant naar hun zin hebben in de groep en kritischer zijn over hoe graag ze naar school gaan.

De uitslag van deze peiling wordt teruggekoppeld aan de leerlingen.

Bekijk hier de volledige uitslag van de leerlingenpeiling: https://www.scholenopdekaart.nl/basisscholen/11710/1100/Jozefschool-Texel/Leerlingtevredenheid

 

Ouder tevredenheid peiling

De oudertevredenheidspeiling is ingevuld door 94 ouders. De ouders hebben de school een gemiddeld rapportcijfer van 7,8 gegeven. De ouders zijn het meest tevreden over de mate waarin hun kind met plezier naar school gaat (8,2). De ouders waarderen dit hoger dan de leerlingen. De ouders zijn wisselend tevreden over de wijze waarop de school de leerlingen uitdaagt om zich maximaal te ontwikkelen. (7,1) Bekijk hier de volledige uitslag van de ouderpeiling:  https://www.scholenopdekaart.nl/basisscholen/11710/1084/Jozefschool-Texel/Oudertevredenheid

Deze peilingen worden ook besproken en geanalyseerd door de ouderraad en de medezeggenschapsraad en teruggekoppeld aan het schoolbestuur Sarkon.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht