arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

29 maart 2019

weekbericht nummer 27

Categorie: Weekbericht

 

Weekbericht Jozefschool Texel nr. 27         datum:  29-03-2019

 

Datum Activiteit
Maandag 1 april

Start actie BAG2SCHOOL

schoolfotograaf

Dinsdag 2 april schoolfotograaf
Woensdag 3 april Groep 4 en groep 7 bezoek aan de kerk
Woensdag 3 april Groep 1-2C naar de boerderij
Woensdag 10 april Juffenverjaardag groep 4/5
Vrijdag 12 april

Open dag tussen 09.00 en 11.00

Inschrijven van nieuwe leerlingen

Maandag 15 april Ophaaldag BAG2SCHOOL
Donderdag 18 april Witte donderdag: Paasviering op school

Goede vrijdag 19 april

20 t/m 5 mei meivakantie

Goede vrijdag is ook een vrije dag met aansluitend

de mei vakantie

Donderdag 30 en vrijdag 31 mei Hemelvaart, de kinderen zijn 2 dagen vrij

 

Nieuw op de website
Groep 1-2A: Naar de boerderij De Waddel & pizza’s bakken in de klas

https://jozefschooltexel.nl/groepen/groep-12a/leerlingwerk/

Groep 1-2C: Naar restaurant “Inn de knip”

https://jozefschooltexel.nl/groepen/groep-12c-2/leerlingwerk/

 

Welkom op school

Hoera, Benjamin Lap is deze week vier jaar geworden! We heten hem van harte welkom in groep 1-2c en wensen hem veel plezier op de Jozefschool.

Onderhoud waterleiding

Willen alle kinderen a.s. maandag een grote fles water meenemen? I.v.m. onderhoud aan de waterleiding tussen 1 en 4 is het niet mogelijk om die dag het toilet door te spoelen.

Alvast bedankt!

Bag2school

Een half jaar geleden hebben wij kleding ingezameld voor de actie BAG2School. Vandaag heeft uw kind opnieuw een BAG2SCHOOL-zak mee naar huis gekregen die u kunt vullen met kleding die u niet meer gebruikt. Wij verzamelen de gevulde zakken op het podium in de grote hal (van 1 april tot en met 15 april 8.30 uur). De opbrengst wordt gewogen. School ontvangt €0.30 per kilo. Meer informatie over de actie leest u in de brief die uw kind heeft ontvangen en/of leest u op www.bag2school.nl. Voor praktische vragen kunt u terecht bij juf Evelien.

Natuurbeleving voor kinderen, IVN StrunerKids

Dit jaar gaat de natuurvereniging IVN Texel elke maand een activiteit voor basisschoolkinderen organiseren onder de naam IVN StrunerKids. De ene keer is dat een excursie, de andere keer wordt er gebouwd voor en in de natuur en nu hebben we onderzoekers gevraagd om een kinderlezing te geven in de serie ‘Wat eet …?’.

Donderdagmiddag 4 april om 3 uur komen de onderzoekers dr. Jan van Franeker en Suse Kühn, beiden van Wageningen Marine Research, in de bibliotheek een kinderlezing geven over de noordse stormvogel. Waar leeft deze bijzondere stormvogel? Wat eten ze precies en wat komen wij hierdoor te weten over het leven op zee? De onderzoekers zijn erachter gekomen dat noordse stormvogels niet alleen natuurlijk voedsel eten, maar wat eten ze dan nog meer?

Deze gratis lezing is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en wordt gegeven in de Bibliotheek in Den Burg, Drijverstraat 7. Het begint om 15:00 uur het duurt ongeveer een uur.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de noordse stormvogel? Meld je dan gauw aan door een mail te sturen naar texelsenatuurstruners@gmail.com en vol=vol.

Schoolfotograaf

Op 1 en 2 april worden de schoolfoto’s gemaakt, er is dit jaar gekozen voor een blauwe achtergrond.

Er komen twee fotografen naar de Jozefschool en het streven is om de individuele foto’s en de klassenfoto’s zoveel mogelijk op 1 april te maken.

Op maandag 1 april is er na schooltijd van 14.30 uur tot 15.30 uur gelegenheid om uw kinderen die (nog) niet op de Jozefschool zitten samen met hun broertjes en of zusjes op de foto te zetten.

De leden van de ouderraad zorgen op 1 april na schoolijd voor een inschrijflijst. Zorg dus dat u op tijd aanwezig bent.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u bij Miranda langs lopen of de moeder van Evi Eelman (groep 5) even aanschieten.

Open dag

Op vrijdag 12 april houden we tussen 9.00 en 11.00 uur een open dag. Deze dag is bedoeld voor ouders / verzorgers die een school zoeken voor hun kind(eren). Er is dan de gelegenheid om eens rond te snuffelen op de Jozefschool en te zien hoe het er bij ons aan toegaat. Miranda Pieters is deze ochtend beschikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Wanneer u mensen kent die hun kind mogelijk bij ons willen inschrijven, dan verzoeken we u om hen op de open dag attent te maken. Het is voor de school belangrijk om te weten welke kinderen we kunnen verwachten voor het volgende schooljaar, zodat we daar rekening mee kunnen houden met het vormen van de kleutergroepen.

U kunt deze ochtend ook gebruiken om uw eigen kinderen die bijna 4 jaar worden in te schrijven.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht