arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

22 maart 2019

weekbericht nummer 26

Categorie: Weekbericht

Weekbericht Jozefschool Texel nr. 26 datum: 22-03-2019

Datum Activiteit
Maandag 25 maart                    Studiedag, alle kinderen zijn vrij!
Dinsdag 26 maart                     Groep 1-2A naar de boerderij
Maandag 1 april
Dinsdag 2 april                          Schoolfotograaf
Goede vrijdag 19 april t/m 5 mei Goede vrijdag is een vrije dag, aansluitend meivakantie
Donderdag 30 en vrijdag 31 mei Hemelvaart, de kinderen zijn 2 dagen vrij

Nieuw op de website
Groep 1-2A: Pannenkoekdag

Leerlingwerk

Groep 1-2A / Naar de boerderij
Op dinsdag 26 maart mag groep 1/2A op bezoek bij boerderij De Waddel. Daar worden in deze tijd veel lammeren geboren en is er van alles te zien! Graag laarzen aan en kleding die tegen een stootje kan!! We vertrekken om 10.15 uur en zijn plm. 12.00 uur weer terug op school.

Schoolfotograaf
Op maandag 1 april en dinsdag 2 april komt de schoolfotograaf naar de Jozefschool. Dit jaar komt er een nieuwe fotograaf: Hoogstraten fotografie.
Er wordt gebruik gemaakt van een blauwe achtergrond.
Het streven is om alle individuele foto’s en alle klassenfoto’s maandag 1 april te laten maken. Na schooltijd, vanaf 14.30 uur kunnen dan de broertjes en zusjes foto’s worden gemaakt voor de kinderen die (nog) niet op de Jozefschool zitten. We werken met een inschrijflijst, wees dus op tijd!
Op dinsdag 2 april worden dan de broertjes en zusjes foto’s gemaakt van de kinderen die wel op de Jozefschool zitten.
Indien het schema door omstandigheden anders gaat verlopen dan laten we u dat natuurlijk weten.

Vacature leerkracht gymnastiek
We zijn achter de schermen nog steeds druk bezig met het zoeken van een vakleerkracht.
N.a.v een advertentie die is uitgegaan bij stichting Kopwerk en stichting Sarkon worden er momenteel gesprekken gevoerd met twee kandidaten die gereageerd hebben op deze functie. Hopelijk vinden we een geschikte kandidaat. We houden u op de hoogte.

VASTENACTIE 2019

Zoals ieder jaar zetten we ons weer in voor het Lejofonds. Het Lejofonds helpt mensen in Oeganda bij hun strijd tegen armoede. Ze willen onderwijs mogelijk maken voor kansarme kinderen en hen een hoopvolle toekomst bieden.

Mede dankzij de vastenacties van de Jozefschool is er een huis gebouwd met allerlei voorzieningen voor kinderen die te ver van school wonen. Dit huis is vernoemd naar onze school. Het ‘Jozefhouse’.

Dit jaar richt de stichting zich op het schoolplein. Kinderen moeten daar veilig kunnen spelen, pauze kunnen houden, buiten lessen kunnen volgen en elkaar buiten schooltijd kunnen ontmoeten. We sparen om dit mogelijk te kunnen maken.

De kinderen van de Jozefschool kunnen hun steentje bijdragen door thuis klusjes te doen of lege flessen in te zamelen e.d. Het geld wat ze daarmee kunnen verdienen gaat naar de vastenactie. We starten aankomende week met de vastenactie. We sparen dan vier weken lang, elke week zal het geld uit de klassen worden opgehaald en maken we een tussenstand bekend. Tijdens de paasviering op 18 april zal het totaalbedrag bekend gemaakt worden.
Jij spaart toch ook mee?!

*We realiseren ons terdege dat de vastenactie na de actie ‘Support Rob’ de tweede actie is voor een goed doel in een korte periode. Echter is de vastenactie een vast onderdeel van onze paasviering waar we graag aandacht aan willen besteden. Hopelijk lukt het om voor deze actie ook nog een mooi bedrag op te halen. Het blijft natuurlijk een vrije keuze om iets te geven. Daar hebben wij alle begrip voor!

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht