arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

08 maart 2017

weekbericht nummer 25

Categorie: Weekbericht

Weekbericht Jozefschool Texel                     nr.  25                                 datum: 3 maart 2017

Weekberichtwww.jozefschooltexel.nl  plannerklik hier voor de agenda


AGENDA

DI 7 mrt          MR-vergadering 19.00 uur.

DI 14 mrt        Inschrijven groep 8 op de OSG, 19.30-21.00 uur

VR 17 mrt       Jozeffeest

Vr 14 april      Goede Vrijdag

Ma 17 april    2e paasdag

 

TUSSENWAND

De firma Daalder bouw- en timmerwerken heeft in de voorjaarsvakantie een prachtige wand geplaatst in het lokaal tussen de beide groepen 3 in.

De kinderen van groep 1c zijn heel erg blij met hun nieuwe klas en juf Stella en juf Francis natuurlijk ook. Hartelijk dank voor het mooie werk!


VERZENDEN WEEKBERICHT

Bij het verzenden van het vorige weekbericht is helaas iets niet goed gegaan, mijn excuses daarvoor. Ik zal erop toezien dat uw e-mailadres voortaan niet meer zichtbaar is voor derden.

 

PBS REGEL VAN DE WEEK

In de week van 6 tot en met 10 maart staat de regel Ik stop direct als iemand STOP HOUD OP! zegt centraal. Deze regel komt eigenlijk voort uit het programma De Vreedzame school, maar past naadloos in onze afspraken en regels. Het is belangrijk dat ieder kind weet dat Stop houd op! Ook echt stoppen betekent. Deze regel garandeert de persoonlijke veiligheid van kinderen, ook als een spelletje toch plotseling wat serieuzer wordt.

NIEUW OP DE WEBSITE 

Start groep 1c

 

JUF EDITH

Juf Edith is afgelopen week op arbeidstherapeutische basis begonnen met werken. Dit houdt in dat Edith de komende weken langzaamaan steeds wat meer aanwezig zal zijn op school. We zijn blij dat Edith weer aanwezig kan zijn en wensen haar een voorspoedig herstel toe.

VERVANGINGEN

Juf Petronella heeft na een ongelukkige val een beenbreuk opgelopen tijdens de vakantie. De vervanging voor groep 7 ziet er voorlopig als volgt uit de komende weken:

Maandag  t/m woensdag juf Astrid.

Donderdag en vrijdag juf Samantha.

We wensen juf Petronella veel beterschap!

BELONING GROEP 3A
Hoera! Groep 3a heeft een groepsbeloning. Nadat de kinderen bij groep 4 en 6 zagen hoe leuk een pyjamadag is, wilden ze dit ook wel eens uitproberen. Vrijdag 3 maart kwamen alle kinderen in pyjama, huispak of onesie naar school. Het was een slaperige bijzonder leuke ochtend!  

 

THEMA GROEP 3A

Na de vakantie zijn we in groep 3a gestart met het thema de brandweer. Iedereen had wel iets meegekregen over de brand bij de autocentrale. Er wordt veel over het onderwerp gepraat en de kinderen zijn nieuwsgierig. Ze willen alles weten over de brandweer, de auto, de kazerne, de taken van de brandweer en over vuur. Komende weken gaan we aan de slag met dit thema. Als de kinderen thuis een voorwerp hebben die bij dit thema past, mogen ze die meenemen.

 

JOZEFFEEST

Vrijdag 17 maart vieren we met de hele school het Jozeffeest. Dit houdt in dat de kinderen in gemixte groepjes, onder begeleiding van een leerling uit groep 7 of 8, leuke activiteiten gaan doen in verschillende lokalen en op het plein. De school zorgt deze dag voor eten en drinken, dit hoeven de kinderen dus niet mee te nemen. Wanneer uw kind allergisch is voor iets en u twijfelt, is het verstandig om wel zelf iets mee te geven naar school. Voor meer informatie kunt u terecht bij de leerkracht van uw kind. We gaan er een gezellige dag van maken met z’n allen!

 

KIDSRUN DE WAAL 2017

Voorafgaand aan de start van de Halve Marathon van de Waal wordt op zaterdag 11 maart rondom de Waal de zevende Kidsrun gehouden. Er wordt gestart in drie categorieën, Kinderen t/m 8 jaar, Kinderen van 9 tot en met 11 jaar en jeugd van 12 tot en met 15 jaar. De jeugd tot en met 11 jaar loopt 1,2 kilometer. De jeugd van 12 tot en met 15 jaar loopt 2,4 kilometer. (twee rondes van 1,2 kilometer). De start en finish zijn op het Hogereind in De Waal.

De organisatie van de Kidsrun is in handen van Sportservice Texel. Alle deelnemers ontvangen een herinnering en voor de eerste drie deelnemers zijn er prijzen te winnen.

12.15 uur Start Kids t/m 8 jaar

12.30 uur Start Kids van 9 t/m 11 jaar (1 rondje) en jeugd 12 tot en met 15 jaar (2 rondjes)

Opgave is mogelijk via www.sportservicetexel.nl De inschrijving sluit op vrijdag 10 maart. Deelname is gratis. Meer info tel. 0222-322815

 

FAMILIEVIERING  “WIE DOET ER MEE??” 5 MAART 

We willen jullie uitnodigen voor de speciale familieviering op zondag 5 maart om 11 uur in de Johannes de Doper kerk van Den Burg.

Dit is een speciale viering voor jong en oud en deze keer gaan we iets echt speciaals doen. Ik wil niet teveel verklappen maar bijzonder wordt het!!!!

 

Het thema van de viering is “WIE DOET ER MEE??”

 

Tijdens deze viering gaan we beginnen met een grote kijktafel te maken in de kerk. Iedere zondag in de veertigdagen tijd laten we deze tafel groeien, er worden allerlei attributen opgezet die te maken hebben met de verhalen die we die zondag in de kerk lezen.

KOMEN JULLIE OOK EN NEEM DE HELE FAMILIE MAAR MEE!! Je broertjes, zusjes, vader, moeder, oom tante opa en oma…

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henny Hin Tel: 0222322161

 

 

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht