arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

15 maart 2019

weekbericht nummer 25

Categorie: Weekbericht

Weekbericht Jozefschool Texel nr. 25 datum: 15-03-2019

Datum Activiteit
Dinsdag 19 maart mr vergadering
Woensdag 20 maart Jozeffeest
Donderdag 21 maart Groep 1-2C bezoekt restaurant
Vrijdag 22 maart Groep 1-2A doet mee met de Nationale Pannenkoekdag
Maandag 25 maart Studiedag, alle kinderen zijn vrij!
Dinsdag 26 maart Groep 1-2A naar de boerderij
Maandag 1 april Schoolfotograaf
Dinsdag 2 april Uitloop dag Schoolfotograaf
Vrijdag 19 april t/m 5 mei Mei vakantie

Welkom
Rafael van Egmond is pas geleden 4 jaar geworden en hij speelt nu al heel fijn met de kinderen van groep ½ b. Hartelijk welkom op school!

Geboren
De ouders van Jamie Vlaming uit groep ½ b hebben laten weten dat hun zoon Seffe Vlaming is geboren. Seffe is geboren op 4 maart. We wensen de familie Vlaming heel veel geluk samen!

Regel van de week
Ik ben verantwoordelijk voor wat ik doe en zeg.
De regel die komende week centraal staat is “Ik ben verantwoordelijk voor wat ik doe en zeg”. We zien maar al te vaak dat mensen zich verschuilen achter het gedrag van een ander, waardoor het eigen gedrag hieraan eigenlijk ondergeschikt wordt gemaakt. “Ja maar hij deed het ook….” is een veelgehoorde kreet op school die hier dan bij past. Ik ben verantwoordelijk voor wat ik doe en zeg is dan ook duidelijk 1 van de speerpunten van de Jozefschool! Je hebt als mens een keuze om iets wel of niet te doen, waarbij de bijbehorende consequenties dus ook voor jou zelf zijn. Dit geldt niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders en leerkrachten. Zelfbewust eigen keuzes maken, met de zekerheid dat fouten maken mag.

Jozeffeest 2019
Woensdag 20 maart vieren we met de hele school het Jozeffeest. Dit houdt in dat de kinderen in gemixte groepjes, onder begeleiding van een leerling uit groep 8, leuke activiteiten gaan doen in verschillende lokalen en op het plein. De school zorgt deze dag voor eten en drinken, dit hoeven de kinderen dus niet mee te nemen. Voor meer informatie kunt u terecht bij de leerkracht van uw kind. We gaan er een gezellige dag van maken met z’n allen!

MR vergadering
Dinsdag 19 maart staat er weer een mr vergadering op de planning. Op de agenda staan o.a. het OCT, het werkverdelingsplan, het vakantierooster voor 2019-2020 en de formatie voor 2019-2020. Mocht u vragen of opmerkingen hebben voor de mr dan kunt u mailen naar mr.jozefschooltexel@sarkon.nl

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht