arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

10 mei 2018

weekbericht nummer 24

Categorie: Algemeen nieuws

Weekbericht Jozefschool Texel   nr.  24  datum: 4 maart 2018

www.jozefschooltexel.nl 

 

AGENDA  
24 februari t/m 4 maart voorjaarvakantie
Dinsdag 6 maart MR vergadering
Donderdag 8 maart Gezondheidsbeurs
Vrijdag 9 maart Juffenverjaardag groep 4A

Woensdag 14 maart

(19.00-12.00 uur)

Inschrijfavond OSG, groep 8

Stakingsdag basisonderwijs, alle kinderen zijn vrij

Donderdag 15 maart Studiedag, alle kinderen zijn vrij
Vrijdag 16 maart

Jozefffeest

Naschoolse sportactiviteiten van Young Forever

 

Baby nieuws
Juf Cinthia is op 28 februari bevallen van een gezonde zoon, genaamd Mees Riv Prins. Moeder en zoon maken het goed! Het team van de Jozefschool wenst Cinthia en Jan-Jacob heel veel geluk samen.

 

Oudertevredenheidsonderzoek

Heeft u de enquête al ingevuld? Tot nu toe hebben 60 ouders de enquête ingevuld. Om tot een betrouwbaar resultaat te komen hebben we 100 ingevulde enquêtes nodig. We willen u dus nogmaals vriendelijk verzoeken om de enquête voor ons in te vullen, indien u de inlogcode kwijt bent dan kunt u na de vakantie een blad met inlogcode meenemen deze liggen bij de ingangen klaar.

 

Daily mile

In de gezondheidsweek organiseren 4 scholieren van de OSG een sponsor mile loop voor Day For change. Elke dag loopt één bovenbouwgroep (5 t/m 8) 1 mile (1,6 km). Het geld wat ze hiermee ophalen gaat naar toiletten voor vrouwen en kinderen in India. In afgelegen gebieden zijn mensen vaak toegewezen  aan de open natuur. Dit brengt een risico met zich mee op infecties, slangenbeten en seksuele intimidatie. De leerlingen uit groep 5 t/m 8 hebben een sponsorformulier ontvangen en is gevraagd om sponsors te zoeken die hun voor één mile willen sponsoren. In elke klas komt een potje te staan voor het sponsorgeld. Op 9 maart wordt het geld opgehaald.

 

Staking primair onderwijs

Woensdag 14 februari hebben veel  collega’s van de scholen in Friesland, Groningen en Drenthe opnieuw een dag gestaakt. De eerste stap is door de regering gemaakt om iets te investeren in de werkdruk. De salariseisen, waarbij we gelijk willen worden beloond met het VO worden nog steeds niet ingewilligd. De staking is een estafettestaking waarbij er steeds weer een regio gaat staken. Noord Holland is op 14 maart aan de beurt. De meerderheid van de collega’s van de Jozefschool is bereid om deze dag te gaan staken. Dit betekent dat de school op 14 maart dicht blijft.

 

MR vergadering

In de komende MR vergadering gaan we het onder andere hebben over de ontwikkelingen omtrent het OCT, de leerling ontwikkeling en de formatie voor volgend jaar. Mocht u vragen voor de MR hebben of iets willen inbrengen dan kunt u ons mailen: mr.jozefschooltexel@sarkon.nl

 

Vastenactie

Zoals ieder jaar zetten we ons weer in voor het Lejofonds. Het Lejofonds helpt mensen in Oeganda bij hun strijd tegen armoede. Ze willen onderwijs mogelijk maken voor kansarme kinderen en hen een hoopvolle toekomst bieden.We sparen dit jaar voor toiletgebouwen bij school. Nu moeten veel leerlingen een behoorlijk stuk lopen om hun behoeften te kunnen doen.

De kinderen kunnen geld ophalen/sparen door thuis klusjes te doen, lege flessen in te zamelen e.d. We starten deze week met de vastenactie. We sparen dan vier weken lang, elke week zal het geld uit de klassen worden opgehaald en maken we een tussenstand bekend. Tijdens de paasviering op 29 maart zal het totaalbedrag bekend gemaakt worden.

 

Vervanging juf Cinthia

We hebben een mooie vaste invulling gevonden voor het zwangerschapsverlof van juf Cinthia.Na de voorjaarsvakantie gaat juf Francis Poelman 4 dagen werken in groep ½ a, op woensdag staat juf Nicole Grootelaar in deze groep. Deze twee juffen staan tot de zomervakantie in deze groep.

 

Juf Nicole Grootelaar

Juf Nicole Grootelaar gaat na de voorjaarsvakantie 1 dag werken in groep 4a, op donderdag. Deze dag heeft juf Claudia haar studieverlof. Juf Francis valt dan niet meer in op de dinsdagen.

 

Vervanging juf Manon en juf Samantha

Juf Samantha kan voorlopig nog niet aan het werk, zij kampt nog met de gevolgen van het auto ongeluk wat ze heeft gehad afgelopen november 2017. Juf Manon gaat na de voorjaarsvakantie weer rustig aan beginnen met werken. Dit zal starten met twee dagdelen werken naast juf Mariska en dat bouwen we rustig op totdat juf Manon weer 3 dagen volledig kan werken.

 

Vervanging juf Astrid

De dagen die juf Astrid werkt in groep 6 en 7 worden vanaf 1 april als volgt vervangen: Meester Rick werkt tot aan het einde van het schooljaar de woensdagen in groep 7 en Meester Sido werkt de vrijdagen in groep 6.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht