arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

03 februari 2017

weekbericht nummer 22

Categorie: Weekbericht

                                   

Weekbericht Jozefschool Texel                     nr.  22                                 datum: 03-02-2017

Weekbericht: www.jozefschooltexel.nl  planner: klik hier voor de agenda

AGENDA

25 jan – 4 feb    Nationale voorleesdagen

13-16 feb            Rapportgesprekken

15 feb                   Presentaties groep 1/2b, 1/2c, 5.

15 feb                  Juffenverjaardag groepen 1-2

16 feb                   Presentaties groep 1/2a, 4 en 8.

17 feb                  Presentaties groep 3a, 3b, 6 en 7
20-24 feb            Voorjaarsvakantie

 

WELKOM OP SCHOOL

Vorige week is Poornima de Waal 4 jaar geworden. Zij komt in groep 1-2A bij juf Cinthia. Van harte gefeliciteerd! We wensen haar veel plezier bij ons op school.

 

KLEUTERGROEPEN

Afgelopen weken is er hard gewerkt om van de tussenruimte een mooi lokaal te maken. We bedanken iedereen hartelijk voor zijn hulp in welke vorm dan ook! Op woensdag 8 februari en/of maandag 13 februari kunnen de ouders van groep 1C onder het genot van een kopje koffie of thee om 8.30 uur kennis maken met juf Stella en het nieuwe lokaal.

Op dinsdag 14 februari gaan de kinderen van de groepen 1 en 2 een kijkje nemen in de nieuwe klas. De kinderen van groep 2 komen deze ochtend meteen naar het lokaal van juf Tineke en juf Janneke. De kinderen van groep 1C zijn deze dag welkom bij juf Stella in het nieuwe lokaal.

 

VERFSCHORTEN

De kleutergroepen kunnen wel wat nieuwe verfschorten gebruiken. Dus als u nog (stevige katoenen) oude overhemden heeft, dan graag inleveren bij groep 1/2C juf Janneke en juf Tineke.

 

PBS

De PBS-regel die volgende week centraal staat op de Jozefschool is de regel: Ik los mijn problemen zelf op, ik kan ook hulp vragen. We willen de kinderen aanleren dat het goed is om eerst na te denken hoe je zelf een probleem op kan lossen. Tegelijkertijd willen we de kinderen meegeven dat het heel fijn is om bij problemen hulp te krijgen en dat je dit soms ook nodig hebt. We willen de kinderen leren dat er altijd iemand is bij wie je hulp kan vragen, bij welke problemen dan ook.

 

GROEPSBELONING GROEP 4

Hoera! Groep 4 heeft een groepsbeloning verdiend! Samen hebben de kinderen gekozen voor een pyjamadag. Dit betekent dat iedereen aanstaande dinsdag (7 februari) in zijn/haar pyjama naar school mag komen.

 

NIEUW OP DE WEBSITE

  • Groep 3b foto’s en leerlingwerk. Programmeren met de Bee-bot 

 

UITJE SLUFTER GROEPEN 3

Op woensdag 15 maart gaan de groepen 3 een programma in de Slufter volgen. Dit buitenprogramma wordt verzorgd door Ecomare en duurt van 9:00 tot 11:00. Wie van de ouders vindt het leuk om mee te gaan? Je kunt je opgeven op het bord bij de klas.

 

UITJE KAAP SKIL GROEP 3B
Groep 3B gaat donderdag 16 februari naar Kaap Skil. Wie van de ouders wil mee als begeleider? We vertrekken om 9:45 en zullen rond 12 uur weer terug zijn. Je kunt je opgeven op het bord naast de klas.

 

SCHAATSPRET IN ALKMAAR

Sportservice Texel organiseert op zondag 12 februari een schaatsfestijn voor de kinderen uit de groepen 6 t/m 8 en de jeugd van de OSG.

Het schaatsfestijn vindt plaats op de kunstijsbaan De Meent in Alkmaar.

We gaan met zijn allen naar de ijsbaan en verzamelen om 10.30 uur bij het gemeentehuis van Texel. De bus van TexelTours brengt ons naar Alkmaar en zorgt er ook voor dat iedereen met de boot van 16.30 uur rond 17.00 uur weer terug is bij het gemeentehuis.

Tijdens het schaatsfestijn maak je in de vorm van clinics kennis met twee schaatsonderdelen zoals ijshockeyen, ijsdansen en/of schaatsles. Na afloop van de clinics heb je nog tijd om vrij te schaatsen.

Schaatsen en handschoenen moet je zelf meenemen of je moet schaatsen huren maar dan komen er extra kosten bij.

De kosten zijn € 7,50 per persoon en daar zijn de kosten van vervoer van bus en boot bij inbegrepen.

Opgave is mogelijk via www.sportservicetexel.nl Geef je snel op want vol is vol. Meer info: 0222-322815 of mail naar sportservicetexel@texel.com

 

ENGELSE DAG IN GROEP 8.

De hele dag alleen Engels praten in de klas? Alle uitleg uitsluitend in het Engels?

Today was het zo ver in groep 8: Een Engelse dag!

Naast onze “gewone” lessen Engels een leuke manier om deze (wereld)taal te oefenen.

Op 3 maart is er weer een Engelse dag in onze groep.

Greetings!

 

 

VOORLEESDAGEN

De Nationale Voorleesdagen zijn dit jaar van woensdag 25 januari t/m zaterdag 4

februari. Het prentenboek De kleine walvis is gekozen tot het Prentenboek van het Jaar en staat centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen 2017. Benji Davis schreef en illustreerde het.

De meesters en juffen van alle groepen hebben de afgelopen week iedere dag aan een andere klas voorgelezen. De kinderen hebben ervan genoten!

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht