Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

04 maart 2018

weekbericht nummer 22

Categorie: Weekbericht

                                         

Weekbericht Jozefschool Texel                     nr.  22                     datum: 16 februari 2018

Weekbericht+ agenda: www.jozefschooltexel.nl 

AGENDA  
Maandag 19 februari

Groep 8, Themadag èn avond: “Veilig en plezierig gebruik van sociale media”

(de avond is voor ouders èn leerlingen!)

Donderdag 22 februari

(18.30-20.30 uur)

Voorlichtingsavond OSG groep 8

(leerlingen èn ouders)

24 februari t/m 4 maart voorjaarvakantie
Dinsdag 6 maart MR vergadering
Donderdag 8 maart Gezondheidsbeurs
Vrijdag 9 maart Juffenverjaardag groep 4A

Woensdag 14 maart

(19.00-12.00 uur)

Inschrijfavond OSG, groep 8

Stakingsdag basisonderwijs

Donderdag 15 maart Studiedag, alle kinderen zijn vrij
Vrijdag 16 maart

Jozefffeest

Naschoolse sportactiviteiten van Young Forever

   

 

Welkom op school!

Deze week vieren Silke Terpstra en Mila Dubbelt hun 4e verjaardag. Zij komen beiden in groep 1/2C bij juf Janneke en juf Tineke. Wij wensen Silke en Mila en hun familie een hele goede tijd toe op de Jozefschool!

 

PBS regel van de week

Deze week besteden we aandacht aan de regels voor het rustig lopen op de gangen en het stil werken in de hal.

 

Speelgoedochtend voor de groepen 1/2

De kleuters mogen vrijdag 23 februari iets meenemen van thuis om op school mee te spelen. Dat mag iets zijn voor het spelen binnen of voor buiten (b.v. fiets of step). Geeft u iets mee wat niet zo snel kapot of zoek raakt?

 

Groep 1/2C naar de bibliotheek

De excursie van groep 1/2C naar de bibliotheek kon niet doorgaan toen de juffen allebei ziek waren. Gelukkig mogen we het inhalen op dinsdag 20 februari.

 

Oudertevredenheidsonderzoek

U krijgt vandaag via uw kind een uitnodiging om een ouder enquête in te vullen. We zijn benieuwd hoe tevreden de ouders zijn met de Jozefschool. We willen u daarom vragen om deze korte vragenlijst via de telefoon, tablet of computer in te vullen.

 

De mening van ouders is onmisbaar bij het beoordelen van de kwaliteit van een school. Ouders weten als geen ander hoe hun kind de school ervaart en of hun kind goed onderwijs krijgt. Ouders hebben een duidelijk oordeel over belangrijke zaken zoals het contact met de leerkracht(en), lesmaterialen, kwaliteit van het onderwijs en de sfeer op de school.

Om die mening inzichtelijk te maken voor onze school nemen we elke twee jaar een oudertevredenheidsonderzoek af; een professioneel instrument voor kwaliteitsmeting waarmee alle basisscholen in Nederland worden beoordeeld door middel van een tevredenheidsenquête onder ouders. Daarnaast nemen we ook een  leerling tevredenheidsonderzoek. Zo kunnen we als school inzichtelijk krijgen waar verbeterpunten mogelijk zijn.

We informeren u t.z.t over de uitslag van deze enquête.

 

Vervanging juf Cinthia

We hebben een mooie vaste invulling gevonden voor het zwangerschapsverlof van juf Cinthia.

Na de voorjaarsvakantie gaat juf Francis Poelman 4 dagen werken in groep ½ a, op woensdag staat juf Nicole Grootelaar in deze groep. Deze twee juffen staan tot de zomervakantie in deze groep.

 

Groep 4a

Juf Nicole Grootelaar gaat na de voorjaarsvakantie 1 dag werken in groep 4a, op donderdag.

Deze dag heeft juf Claudia haar studieverlof. Juf Francis valt dan niet meer in op de dinsdagen.

 

Vervanging juf Manon en juf Samantha

Juf Samantha kan voorlopig nog niet aan het werk, zij kampt nog met de gevolgen van het auto ongeluk wat ze heeft gehad afgelopen november 2017. Juf Manon gaat na de voorjaarsvakantie weer rustig aan beginnen met werken. Dit zal starten met twee dagdelen werken naast juf Mariska en dat bouwen we rustig op totdat juf Manon weer 3 dagen volledig kan werken.

 

Vervanging juf Astrid

De dagen die juf Astrid werkt in groep 6 en 7 worden vanaf 1 april als volgt vervangen:

Meester Rick werkt tot aan het einde van het schooljaar de woensdagen in groep 7 en Meester Sido werkt de vrijdagen in groep 6.

 

Cursus Kinder EHBO Pepermolen (ingezonden brief)

Locatie: Peperstraat 57, Texel

Datum en tijd: 17 maart 2018 09:30 – 15:30

Prijs: € 87,50

In samenwerking met Kinderopvang de Pepermolen op het prachtige Texel organiseren wij de cursus Kinder-EHBO. Wij heten u van harte welkom op zaterdag 17 maart 2018De cursus Kinder-EHBO wordt gegeven volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis en de NRR. Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Dan is het mogelijk dat u een gedeelte of zelfs 100% vergoed krijgt. Inschrijven kan via deze link:https://letustrainyou.nl/events/cursus-kinder-ehbo-depepermolen-texel/

 

Staking

Woensdag 14 februari hebben veel  collega’s van de scholen in Friesland, Groningen en Drenthe opnieuw een dag gestaakt. De eerste stap is door de regering gemaakt om iets te investeren in de werkdruk. De salariseisen, waarbij we gelijk willen worden beloond met het VO worden nog steeds niet ingewilligd.

De staking is een estafettestaking waarbij er steeds weer een regio gaat staken. Noord Holland is op 14 maart aan de beurt. Hoe de stakingsbereidheid onder ons personeel is, is nog niet duidelijk. Zodra er meer duidelijkheid is laten we dat via het weekbericht weten.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht