arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

16 januari 2017

weekbericht nummer 19

Categorie: Weekbericht

                                   

Weekbericht Jozefschool Texel                     nr.  19                                 datum: 13-12-2017

Weekbericht: www.jozefschooltexel.nl  planner: klik hier voor de agenda

AGENDA

17 jan.             Ouderavond groep 8, advisering VO, 19.30 uur

18 jan.             M.R. vergadering

24 jan.             M.R./O.R.-vergadering

25 jan – 4 feb  Nationale voorleesdagen

30 jan.             Studiedag, alle kinderen zijn vrij.

 

GELUKKIG NIEUW SCHOOLJAAR

Het nieuwe jaar is begonnen en alle scholen zijn weer gestart. Ik hoop dat jullie allemaal een fijne kerstvakantie hebben gehad en dat de “batterijen” weer voldoende zijn opgeladen. We kijken terug op een geslaagde kerstviering in de kerk, een sfeervolle Herdertjesmis en een gezellig kerstdiner op school. Er staan nog een aantal schalen en borden op hun eigenaren te wachten. U kunt deze vinden op de bar van het keukentje.

 

JUF EDITH

Iedereen de allerbeste wensen voor 2017, veel plezier, geluk en gezondheid toegewenst!

 

Hartelijk dank voor de berichtjes en attenties de afgelopen weken.

De operatie is goed verlopen en het herstel gaat naar wens. Ik ben nu mijn beweeglijkheid, soepelheid en houding weer een beetje aan het opbouwen. Met fysio krijg ik gerichte begeleiding. Voor het eerste herstel na de operatie staat een periode van 6 tot 8 weken gepland, dus ik zal de komende tijd zeker nog niet op school te zien zijn. Het is heel fijn dat de vervanging in de groep geregeld is tot de voorjaarsvakantie, dit geeft mij rustig de tijd om volledig te herstellen.

Iedereen een goede start na de vakantie toegewenst!

 

Hartelijke groet,

Edith van Heerwaarden

 

VIERDE KLEUTERGROEP

Na de voorjaarsvakantie kunnen we starten met een vierde kleutergroep. We zijn zeer blij dat zoveel ouders voor onze school kiezen en vertrouwen hebben in ons onderwijs.

In de periode januari-februari zullen wij de verdere invulling van deze groep nader vorm gaan geven. We zullen alle overwegingen zeer zorgvuldig maken, en houden u op de hoogte.

 

PBS GROEPSBELONING GROEP 6: PYJAMADAG!

Groep 6 heeft weer een groepsbeloning verdiend! Bij PBS krijgen kinderen een bandje als ze gewenst gedrag laten zien. Maar ook als GROEP kun je een beloning verdienen, bijvoorbeeld omdat de hele groep heel stil en geconcentreerd werkt of heel snel klaar staat in de gymrij. Ze verdienen dan streepjes op het bord en bij 15 streepjes gaan we iets leuks doen! Met de groep hebben we overlegd wat voor beloning ze graag wilden en zij hebben gekozen voor: een pyjamadag! Allemaal in je pyjama naar school! ………

 

VOORLICHTING OUDERS GROEP 8

Op 17 januari om 19.30 uur vindt een ouderavond plaats, waarin we de procedure van advisering en plaatsing in het VO toelichten. In de periode tussen 30 januari en 10 februari 2017 vinden de daadwerkelijke adviesgesprekken plaats. U krijgt hiervan een uitnodiging.

 

NIEUW THEMA IN GROEP 3A

In groep 3a beginnen we deze week met het nieuwe thema: de bakkerij. Na de introductie van dit thema kwamen er bij de kinderen al veel vragen naar voren. Hoe maak je brood? Wat is het recept? Hoe kun je brood goed bewaren? Welke soorten brood zijn er? De komende periode gaan we antwoorden zoeken op deze vragen. In de klas willen we ook een bakkerij met winkel maken. Als u thuis nog spullen heeft die wij mogen gebruiken, horen wij het graag!

 

OUDERBIJDRAGE

Ieder schooljaar vraagt de oudervereniging van u een vrijwillige bijdrage. Deze wordt gedurende het schooljaar besteed aan allerlei faciliteiten voor uw kind, die buiten het gewone subsidiepatroon vallen. (Bijvoorbeeld schoolreisje, sinterklaasfeest, kerstfeest.)     De ouderbijdrage bedraagt € 55,-per kind voor het schooljaar 2016-2017. De incasso voor de ouderbijdrage zal plaats vinden op 24 januari 2017. Voor de ouders die voor het betalen in 2 termijnen hebben gekozen zal de eerste incasso op 31 januari 2017 plaats vinden.

 

PARKEREN BIJ DE SCHOOL

Hoewel we als school stimuleren om uw kinderen zoveel mogelijk per fiets of lopend naar school te brengen, komen er ook veel kinderen per auto op school. De Lijnbaan is aangepast tot een zogenaamde Kiss and Ride zone, waarbij u alleen uw kind kunt afzetten. We maken hiermee de Lijnbaan veiliger voor zowel voetgangers als fietsers. Er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar voor kort parkeren. Bent u met de auto en wilt u meelopen met uw kind naar de klas, dan kunt u parkeren aan de Hollewal richting De Vlinder. Zorgt u ervoor dat u uw auto altijd veilig parkeert en rekening houdt met de andere ouders/verzorgers die met hun kinderen naar school komen. Parkeren bij de hoofdingang is niet toegestaan. De parkeerwachten van de gemeente zullen hiervoor boetes uitschrijven. Bedenk: uw goede voorbeeld doet goed volgen! Wachtende ouders bij de poort verzoeken wij niet op de straat of op de stoep te gaan staan, maar op het pleintje voor de ingang van het speelplein binnen de witte lijnen of op het speelplein.

 

VERLOREN

Tessel (groep 6) is haar zilveren ringetje – met blauwe steen – verloren. Als iedereen af en toe even stiekem naar de grond wil kijken en wil meespeuren zou dat heeeel fijn zijn. Misschien vinden we hem dan wel. Groetjes, Tessel

 

 

 

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht