arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

22 december 2016

weekbericht nummer 17

Categorie: Weekbericht

                                   

 

                                   

Weekbericht Jozefschool Texel                     nr.  17                                 datum: 16-12-2016

Weekbericht: www.jozefschooltexel.nl  planner: klik hier voor de agenda

AGENDA

20 dec.            Tweede van de twee kerst-ateliers in de kleutergroepen 13.15-14.15 uur
22 dec.            Kerstdiner 18:00 – 19:00

23 dec.            Kerstviering in de kerk aanvang 10.30

24 dec.            Herdertjes mis in de kerk.

Maandag 26 dec. t/m vrijdag 6 januari Kerstvakantie

24 jan.             M.R./O.R. vergadering

25 jan – 4 feb  Nationale voorleesdagen

30 jan.             Studiedag, alle kinderen zijn vrij.

 

WELKOM OP SCHOOL

Afgelopen woensdag is Skye Vonck 4 jaar geworden. Zij komt in groep 1-2A bij juf Cinthia. Van harte gefeliciteerd en veel plezier bij ons op school!

 

PBS REGEL VAN DE WEEK

Deze week besteden wij aandacht aan het toiletbezoek. Wij laten de toiletten netjes achter en wassen onze handen.

 

KERSTMUSICAL

Op vrijdag 23 december om 10.30 uur voeren wij de musical ‘Volg die ster’ in de Katholieke kerk op.

Hierbij zijn alle belangstellenden van harte welkom!  De voorste helft van de kerk zal gereserveerd zijn voor de kinderen van de Jozefschool. U kunt er ook voor kiezen om de Herdertjesmis van zaterdagavond 24 december om 19.00 uur bij te wonen. De kerstmusical zal deel uitmaken van deze viering. We hopen dat u in de gelegenheid bent één van deze vieringen te bezoeken.

 

MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

Er zijn een aantal wijzigingen binnen de MR. Miranda Keijzer en Tamara Huizinga maken plaats voor 2 nieuwe ouders en 2 nieuwe leerkrachten. Omdat het leerlingenaantal van de Jozefschool boven de 250 is gekomen heeft de MR besloten om voortaan met 8 personen te vergaderen. 4 ouders en 4 leerkrachten. Ricardo de Graaf, Floortje Zijm, Kimberly Houwing en Manon Boogaard komen de MR versterken. Miranda en Tamara bedankt voor jullie inzet.

 

KERSTDINER
Donderdag 22 december vieren we met de kinderen het kerstdiner op school. Iedereen maakt iets lekkers voor het kerstdiner. Je kunt ook iets met zijn tweetjes maken, het mogen kleine porties zijn en de aantallen kunnen kleiner zijn dan het aantal kinderen in de groep. Aanstaande maandag 12 december kunt u zich inschrijven voor het kerstdiner. De intekenlijst hangt op het bord naast de klas. Vanaf 17:45 kunt u de gerechten in de klas brengen. Om 18:00 zingen we buiten bij het ‘stenen podium’ kerstliedjes. De leerkrachten staan op het podium en de kinderen en ouders staan daaromheen. Wij vinden het erg gezellig als iedereen daarbij aanwezig is en meezingt!

 

SPORTSERVICE

Schaatspret in Alkmaar

Sportservice Texel organiseert op dinsdag 27 december 2016 een schaatsfestijn voor de kinderen uit de groepen 6 t/m 8 en de jeugd van de OSG.

Het schaatsfestijn vindt plaats op de kunstijsbaan De Meent in Alkmaar.

We gaan met zijn allen naar de ijsbaan en verzamelen om 10.30 uur bij het gemeentehuis van Texel. De bus van TexelTours brengt ons naar Alkmaar en zorgt er ook voor dat iedereen met de boot van 16.30 uur rond 17.00 uur weer terug is bij het gemeentehuis.

Tijdens het schaatsfestijn maak je in de vorm van clinics kennis met twee schaatsonderdelen zoals ijshockeyen, ijsdansen en/of schaatsles. Na afloop van de clinics heb je nog tijd om vrij te schaatsen.

Schaatsen en handschoenen moet je zelf meenemen of je moet schaatsen huren maar dan komen er extra kosten bij.

De kosten zijn € 7,50 per persoon en daar zijn de kosten van vervoer van bus en boot bij inbegrepen.

Opgave is mogelijk via www.sportservicetexel.nl Geef je snel op want vol is vol. Meer info: 0222-322815 of mail naar sportservicetexel@texel.com

 

Sportinstuif voor de jeugd in kerstvakantie

Sportservice Texel organiseert in de kerstvakantie een sportinstuif voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8. Op donderdagmiddag 29 december zijn de kinderen van harte welkom in sporthal Ons Genoegen in Den Burg.

De sportinstuif begint om 13.15 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Tijdens de Sportinstuif kunnen kinderen kennismaken met diverse sporten zoals bijvoorbeeld; Freerunning, pannavoetbal, unihockey en tennis (dynamic). Daarnaast is er ook een tumblingbaan van de GVT aanwezig waar heerlijk op gesprongen kan worden.

De kinderen hoeven zich niet vooraf aan te melden en de deelname is gratis.

Er wordt verwacht dat de kinderen in sportkleding en op zaalschoenen aan de sportinstuif mee zullen doen.

De sportinstuif wordt georganiseerd door Sportservice Texel in samenwerking met de deelnemende verenigingen en/of begeleiders.

 

KERTSLICHTJE KNUTSELEN GROEP 3B

Willen de kinderen van groep 3B voor aanstaande maandag een glazen potje mee naar school nemen. Graag zonder etiket. Heeft u meerdere potjes thuis? Neem gerust mee naar school.

 

PARKEREN BIJ DE SCHOOL

Hoewel we als school stimuleren om uw kinderen zoveel mogelijk per fiets of lopend naar school te brengen, komen er ook veel kinderen per auto op school. De Lijnbaan is aangepast tot een zogenaamde Kiss and Ride zone, waarbij u alleen uw kind kunt afzetten. We maken hiermee de Lijnbaan veiliger voor zowel voetgangers als fietsers. Er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar voor kort parkeren. Bent u met de auto en wilt u meelopen met uw kind naar de klas, dan kunt u parkeren aan de Hollewal richting De Vlinder. Zorgt u ervoor dat u uw auto altijd veilig parkeert en rekening houdt met de andere ouders/verzorgers die met hun kinderen naar school komen. Parkeren bij de hoofdingang is niet toegestaan. De parkeerwachten van de gemeente zullen hiervoor boetes uitschrijven. Bedenk: uw goede voorbeeld doet goed volgen! Wachtende ouders bij de poort verzoeken wij niet op de straat of op de stoep te gaan staan, maar op het pleintje voor de ingang van het speelplein binnen de witte lijnen of op het speelplein.

 

 

INVULLING KLEUTERGROEP 1/2B NA DE KERSTVAKANTIE

Met het wegvallen van juf Edith (ivm haar heupoperatie a.s. 21 december) en het afscheid van juf Els per 1 januari 2017 zijn we op zoek gegaan naar geschikte vervangers voor deze groep.

Na de kerstvakantie zal juf Francis op maandag werken en juf Dorothee de rest van de week. We zijn blij dat we deze invulling intern hebben weten op te lossen en wensen beide juffen veel succes met het lesgeven aan groep 1/2b!

 

AFSCHEID JUF ELS

Beste allemaal,

Graag wil ik iedereen bedanken voor alle mooie brieven,  woorden, tekeningen en lieve cadeautjes. Gisteren werd er voor mij  een prachtig lied in de grote hal gezongen. Vierentwintig en een half jaar heb ik op de Jozefschool gewerkt als leerkracht voor een kleutergroep. Met veel plezier kijk ik terug op deze periode. Hele gezinnen en generaties heb ik in de groep gehad en heel veel mee beleefd.

De Jozefschool zal altijd een plaatsje in mijn hart behouden. Ik weet nog niet wat er op mijn pad zal komen,  maar om het zo te doen voelt  het goed.

Ik werk nog tot aan de kerstvakantie en wil juf Francis en juf Dorothée veel succes wensen in groep 1/2B in 2017. Juf Edith veel sterkte met de operatie van je nieuwe heup.

Dank jullie wel!

Liefs  juf Els

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht