arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

09 december 2016

weekbericht nummer 16

Categorie: Weekbericht

                                   

Weekbericht Jozefschool Texel                     nr.  16                                 datum: 9-12-2016

Weekbericht: www.jozefschooltexel.nl  planner: klik hier voor de agenda

AGENDA

13 dec.            Eerste van de twee kerst-ateliers in de kleutergroepen 13.15-14.15 uur

15 dec.            Afscheidsreceptie juf Els 14.30 – 15.30

16 dec.            Juf Els viert feest met groep 1/2b

20 dec.            Tweede van de twee kerst-ateliers in de kleutergroepen 13.15-14.15 uur
22 dec.            Kerstdiner 18:15 – 19:00

23 dec.            Kerstviering in de kerk.

24 dec.            Herdertjes mis in de kerk.

Maandag 26 dec. t/m vrijdag 6 januari Kerstvakantie

24 jan.             M.R./O.R. vergadering

25 jan – 4 feb  Nationale voorleesdagen

30 jan.             Studiedag, alle kinderen zijn vrij.

 

 

PBS REGEL VAN DE WEEK

Deze week besteden wij aandacht aan het toiletbezoek. Wij laten de toiletten netjes achter en wassen onze handen.

 

SPONSORING KERSTBOMEN

De Gamma heeft twee mooie kerstbomen gesponsord voor de Jozefschool, waarvoor onze hartelijke dank! Deze bomen zijn te bewonderen bij de ingang van de school tegenover het keukentje.

 

LOGOPEDISCHE SCREENING GROEPEN 1-2

Op dinsdag 13 december komt logopediste Mieke Wilterdink in de groepen 1-2 een aantal kinderen screenen. Niet alle kinderen zullen gescreend worden. Heeft u bezwaar tegen deze screening, dan kunt u dit aangeven bij de leerkracht.

 

GROEPSBELONING GROEP 3A

Er is weer een groepsbeloning! Groep 3a heeft samen met de klas gekozen voor de groepsbeloning: iedereen mag een knuffel mee naar school. Dinsdag 13 december mag iedereen 1 knuffel meenemen naar school.

 

PLUSGROEP

De plusgroep gaat aanstaande woensdag van start, onder begeleiding van meester Remco. De kinderen die hiervoor in aanmerking komen worden door hun leerkracht op de hoogte gesteld. Na de kerstvakantie zal de plusgroep met een regelmaat van 1 keer in de twee weken bij elkaar komen. We zijn blij dat we weer kunnen starten met de plusgroep en hopen dat de kinderen fijne bijeenkomsten zullen hebben met elkaar.

 

TAFELS IN GROEP 4
Zoals veel ouders al weten zijn we in groep 4 druk bezig met het aanleren van de tafels. Zo hebben de kinderen tijdens de laatste presentaties onze tafelrap laten horen. Ook hebben de kinderen vorige week een tafelpaspoort gekregen, deze bewaren zij zelf op school. Misschien heeft u die van uw zoon/dochter al gezien! Vandaag hebben alle kinderen een tafelposter en een inlogcode meegekregen zodat er ook thuis geoefend kan worden.

 

OUWE SUNDER

In de scholengroep Texel hebben alle schooldirecteuren gezamenlijk besloten om op dinsdag 13 december 2016 de normale schooltijden te hanteren.

Er zijn geen marge-uren beschikbaar om de kinderen later te laten beginnen en ondanks dat het een Texelse traditie is, kan er helaas niet voor iedere traditie vrij gegeven worden.

We rekenen op uw begrip.

 

KERSTDINER
Donderdag 22 december vieren we met de kinderen het kerstdiner op school. Iedereen maakt iets lekkers voor het kerstdiner. Je kunt ook iets met zijn tweetjes maken, het mogen kleine porties zijn en de aantallen kunnen kleiner zijn dan het aantal kinderen in de groep. Aanstaande maandag 12 december kunt u zich inschrijven voor het kerstdiner. De intekenlijst hangt op het bord naast de klas. Vanaf 17:45 kunt u de gerechten in de klas brengen. Om 18:00 zingen we buiten bij het ‘stenen podium’ kerstliedjes. De leerkrachten staan op het podium en de kinderen en ouders staan daaromheen. Wij vinden het erg gezellig als iedereen daarbij aanwezig is en meezingt!

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht