arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

08 december 2016

weekbericht nummer 15

Categorie: Weekbericht

                                   

Weekbericht Jozefschool Texel                     nr.  15                                 datum: 2-12-2016

Weekbericht: www.jozefschooltexel.nl  planner: klik hier voor de agenda

AGENDA

5 dec.              Sinterklaasviering op school

6 dec.              Speelgoed dag groep 1 t/m 3

8 dec.              M.R. vergadering

13 dec.            Eerste van de twee kerst-ateliers in de kleutergroepen 13.15-14.15 uur

15 dec.            Afscheidsreceptie juf Els 14.30 – 15.30

16 dec.            Juf Els viert feest met groep 1/2b

20 dec.            Tweede van de twee kerst-ateliers in de kleutergroepen 13.15-14.15 uur

24 dec.            M.R./O.R. vergadering

 

WELKOM OP SCHOOL

Brody Sessink en Leroy de Klonia zijn 4 jaar geworden! Ze komen allebei in groep 1/2C bij juf Tineke en juf Janneke. We wensen Brody en Leroy een fijne tijd op de Jozefschool.

 

PBS REGEL VAN DE WEEK

Deze week hebben de kinderen de regels voor wandelen in de gangen aangeleerd. Voor de veiligheid is het belangrijk dat we hier afspraken over maken. Volgende week staat de regel voor het gebruik van de toiletten centraal.

 

SINTBEZOEK 5 DECEMBER

Op 5 december vieren we op school het sinterklaasfeest. Rond half 9 zal Sint met zijn pieten op het plein arriveren. Het is de bedoeling dat de kinderen buiten bij hun eigen juf/meester wachten. De kleuters staan bij de bankjes voor de kleuterlokalen. De andere groepen staan aan de kant van het volleybalnet. Wanneer Sinterklaas gaat beginnen met de bezoeken in de klas gaat iedereen naar zijn/haar eigen klas.

 

AFSCHEID JUF ELS

Donderdag 15 december wordt er voor juf Els een afscheidsreceptie georganiseerd voor alle ouders en belangstellenden. Noteert u deze datum alvast in uw agenda? De officiële uitnodiging vindt u in de bijlage.

Juf Els viert vrijdag 16 december op feestelijke wijze (alvast) haar afscheid met haar eigen groep 1/2b. Er staan verschillende spelletjes op het programma waarbij ouderhulp gewenst is. U kunt zich hiervoor opgeven bij juf Els.

 

JUF TAMARA

Beste ouders/verzorgers van de kinderen van groep 3,

 

Zoals u wellicht in het vorige weekbericht heeft kunnen lezen heb ik in de afgelopen periode veel hinder gehad van mijn gezondheid. Na een onzekere periode met veel ziekenhuisbezoeken is bij mij een chronische ziekte vastgesteld. Deze ziekte, Multiple Sclerose (MS), is een aandoening aan het centrale zenuwstelsel. Het verloop van deze ziekte is grillig en heel onvoorspelbaar. Mijn ervaring is dat na een klachtenperiode altijd weer een periode komt waarin mijn lichaam zich (grotendeels) herstelt. Het is lastig om te voorspellen hoe de toekomst er zal gaan uitzien, aangezien voor MS nog geen geneesmiddel is uitgevonden. Er zijn wel medicijnen die (enigszins) remmend kunnen werken. Ik hoop dat deze medicatie aan zal slaan en dat het daardoor nog vele jaren zal lukken om op de Jozefschool te werken!

In de afgelopen week ben ik af en toe weer op school geweest en de enthousiaste reacties van kinderen, ouders en collega’s doen mij enorm goed. In de komende weken zal ik zoveel mogelijk taken weer op gaan pakken. Veel vertrouwen heb ik in mijn directe collega’s Claudia (groep 3b) en Marise (groep 3a). Door hen 4 dagen per week in de groepen 3 te laten werken weet ik zeker dat er zoveel mogelijk rust en continuïteit is voor alle kinderen. Op de maandagen zal ik in groep 3a gaan werken, op de dinsdagen blijf ik in groep 3b werken. Het is heel prettig dat het de school gelukt is om invallers te vinden voor de afgelopen tijd en te weten dat zij ook beschikbaar willen zijn in de toekomst!

Als u vragen heeft kunt u terecht bij juf Miranda of bij mij,

 

Met vriendelijke groet,

Juf Tamara

 

SPEULEN

Graag nodigen wij alle kinderen uit Den Burg en omstreken uit, om mee te doen aan het Ouwe Sunderklaas Speulen voor de jeugd op maandag 12 december. Vanaf 16.45 uur kan er ingeschreven worden bij De Lindeboom. En van 17.00 tot 18.00 uur staan er tussen de Groeneplaats en de Stenenplaats op 4 punten een jury om de prestaties te beoordelen. Alle speulende kinderen krijgen Op De Steenenplaats warme chocolademelk en na afloop bij de inschrijftafel een prijsje. De officiële prijsuitreiking is om 19.00 uur in Question Plaza.

Enthousiaste juryleden zouden het leuk vinden als deze traditie ook dit jaar door vele kinderen  zal worden voorgezet. OSG-jeugd is ook van harte Welkom en speult mee in een eigen categorie.

Ouwe Sunderklaas

Maandag 12 december

Speulen voor jou!

 

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht