arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

14 december 2018

weekbericht nummer 15

Categorie: Weekbericht

Weekbericht Jozefschool Texel nr. 15
datum: 14 december 2018

Datum               Activiteit
18 december   Atelier kerst 2e ronde
20 december   De leerlingen zijn ‘s middags vanaf 12.30 uur vrij.
17.45 – 19.15   kerstdiner op school
21 december    Kerstmusical in de kerk 10.30 -11.30
24 december (maandag) 19.00 uur Herdertjesmis (ook musical)
22 december t/m 6 januari Kerstvakantie

Welkom op school
Aanstaande zondag wordt Dylan Oosterhof 4 jaar. Van harte gefeliciteerd! Hij komt in groep 1-2a bij juf Cinthia en juf Tineke. We wensen Dylan en hun ouders een fijne tijd toe op de Jozefschool!

Kerst op school
Kerstdiner donderdag 20 december:
De kinderen zijn donderdag vanaf 12.30 uur vrij, zodat u samen met uw kind tijd heeft om een lekker gerecht te bereiden.

17:45 De gerechten brengen, kinderen blijven in de klas met jassen aan.
18:00 We zingen op het plein bij de leerkracht rond de boom.
18:15 De kinderen gaan terug naar de klas en gaan aan tafel.
18:20-19:15 diner in de klas
U kunt uw kind vanaf 19.15 weer bij de klas ophalen.

U kunt na het wegbrengen van uw kind(eren) op het schoolplein genieten van lekkere warme chocomel met een oliebol. U kunt ervoor kiezen om op het schoolplein te blijven wachten tot u uw kind weer mag ophalen uit de klas.

• Borden, bestek, bekers hoeven de kinderen niet zelf mee te nemen.
• Warmhoudplaatjes mogen niet: gerechten graag warm aanleveren.
• Drinken en eten voor vrijdagochtend graag zelf meenemen. Iets extra’s lekkers regelt de ouderraad.

Data kerstvieringen
In de informatiebrief aan de ouders van de deelnemers aan de kerstmusical is een fout in de brief geslopen.
De kerstmusical op vrijdag 21 december vindt plaats in de kerk en begint om half 11. Dit is onder schooltijd. De Herdertjesmis, met daarin de kerstmusical, is op kerstavond, MAANDAG 24 december en begint om 19.00 uur. Belangstellenden zijn bij beide vieringen van harte welkom.

Fietssleutel verloren
Annemarijn uit groep 3/4 is vorige week haar fietssleutel verloren. Er zit geen sleutelhanger aan. Mocht u iets hebben gevonden dan kunt u dit bij juf Evelien inleveren.
Bij voorbaat dank.

Klassenbeloning groep 5
De kinderen uit groep 5 hebben 15 groepspunten bij elkaar gespaard! De kinderen uit de groep hebben samen gekozen voor een kauwgumdag als beloning. Op woensdag 19 december is kauwgum in de klas dus voor 1x toegestaan.

Er hebben zich twee ouders aangemeld om zitting te nemen in de mr. Aangezien er slechts één plek beschikbaar is zal er middels stemming gekozen worden. Dit betekent dat alle ouders van de Jozefschool een stem mogen uitbrengen. Deze stemming zal plaatsvinden na de kerstvakantie. Verdere informatie hierover volgt nog.

Maar wie zijn de kandidaten? Dat zijn Vincent van der Velde en Caroline Klein Woolthuis. Zij stellen zich even aan u voor:

Vincent van der Velde
“Sinds 2017 woon ik met mijn gezin in Den Burg. Ik ben vader van Ciske (groep 3), Mirre (groep 5) en Bloem (groep 7). Aan de overkant woonden wij in Almere en zat ik in de MR van de basisschool van onze kinderen. In het dagelijks leven ben ik mede-eigenaar van een advocatenkantoor in Almere. Met mijn vrouw Suzanne hebben wij een vestiging van ons kantoor op Texel.
Op basis van mijn ervaring als medezeggenschapsraadslid en betrokkenheid bij het onderwijs van onze kinderen, meen ik geschikt te zijn om plaats te nemen in de MR van onze school. Verder ben ik in grote mate maatschappelijk geïnteresseerd en staat De Jozefschool de komende jaren voor belangrijke ontwikkelingen met de verhuizing naar een nieuw onderkomen. De samenwerking tussen de MR en de directie is misschien wel meer dan ooit belangrijk, terwijl eenieder ook vanuit zijn eigen rol (controle) verantwoordelijkheid moet kunnen en blijven nemen. Een constructieve en toch waar nodig kritische samenwerking met het bestuur biedt naar mijn mening het beste resultaat. Vanuit een lidmaatschap in de MR verwacht ik hieraan een zinvolle bijdrage te kunnen geven.”

Caroline Klein Woolthuis
“Mijn naam is Caroline Klein Woolthuis. Geboren en getogen op Texel. Na de middelbare school heb ik het eiland verlaten voor de studie Small Business & Retail Management en deze met succes afgerond. Samen met mijn man Bonne run ik sinds 2010 een groothandel in Baarn. Wij leveren een totaaloplossing voor het personaliseren van producten. Ik ben verantwoordelijk voor de Marketingafdeling en het HRM-beleid binnen de organisatie.
Sinds een jaar woon ik weer op het fijne Texel. Samen met Bonne en onze kinderen Luuk (4jr) en Finn (3,5jr). Want kinderen laten opgroeien in een veilige omgeving met gezonde zeelucht is toch wat elke ouder wenst.
Een fijne school maak je met elkaar. Ieder vanuit zijn eigen positie en rol. Ik ben graag actief betrokken bij wat er speelt binnen- en buiten de schooldeuren en stuur graag mee bij belangrijke besluiten. Ik ben positief kritisch, denk vanuit kansen en mogelijkheden en ga graag de dialoog aan.
Aandachtspunten:
* Communicatie tussen MR, ouders en school;
* Onderwijs Centrum Texel;
* Nieuwe media en ICT in het onderwijs.”

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht