arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

07 december 2017

weekbericht nummer 13

Categorie: Weekbericht

 

                                   

Weekbericht Jozefschool Texel                     nr.  13                         datum: 1 december 2017

Weekbericht+ agenda: www.jozefschooltexel.nl

AGENDA  
Dinsdag 5 december Sinterklaas viering, de kinderen zijn deze dag om half 2 uit!
Woensdag 6 december Speelgoeddag groep 1-2 en 3
Dinsdag 12 december Mogelijke stakingsdag

Kerst atelier groep 1 en 2

Dinsdag 19 december Kerst atelier groep 1 en 2
Donderdag 21 december Kertsdiner op school

De kinderen zijn ’s middags om half 2 uit.

Vrijdag 22 december Kerstfeest in de kerk
23 december t/m 7 januari Kerstvakantie

 

PBS regel van de week

11.Ik loop binnen rustig en ik praat binnen zachtjes.

De komende week staat de regel “Ik loop binnen rustig en praat binnen zachtjes” centraal. Rust in de school zorgt voor een prettige werksfeer en zorgt ervoor dat iedereen aan zijn of haar eigen werk kan blijven. Tegelijkertijd is het veiliger als rustig in de gang gelopen wordt.
Sinterklaas

Op 5 december zal Sinterklaas ons verblijden met een bezoek op school. Daarom willen we u alvast inlichten over deze dag.

Fietsen stallen:

In verband met de aankomst van Sint kunt u uw fiets deze ochtend niet bij de poort neerzetten, maar op een aangegeven plek op het plein.

Opstelling op het schoolplein:

De leerkrachten staan deze ochtend om 08:20 uur buiten om de leerlingen te ontvangen. De opstelling is als volgt: de kleuters zitten op de banken vooraan, daarachter staan de andere groepen. Mocht u de aankomst niet willen missen, dan kunt u zich achter de kinderen opstellen. Het is de bedoeling dat de kinderen de aankomst van Sinterklaas goed kunnen zien.

Eten en drinken:

De kinderen nemen hun eigen tussendoortje en lunch mee naar school.

Schooltijd gewijzigd:

In verband met pakjesavond zullen de kinderen 5 december om 13:30 uur uit zijn (in plaats van 14:30 uur).

 

Groepsbeloning groep 5

De kinderen van groep 5 hebben een groepsbeloning verdiend! Ze hebben gestemd en kozen voor een kauwgomdag. Dit is op maandag 4 december a.s. Ze mogen dan zelf kauwgom mee naar school!

 

Voorlichting door Bureau Halt in groep 8

Op donderdag 7 december krijgen onze leerlingen in groep 8 voorlichting over de rol van groepsdruk bij jeugdcriminaliteit verzorgd door Bureau Halt. De kinderen hebben een informatieblad voor ouders over groepsdruk mee naar huis gekregen.

Jongeren komen bij Bureau Halt terecht als ze een grens hebben overschreden: Ze hebben bijvoorbeeld een afvalbak vernield, gespijbeld of een winkeldiefstal gepleegd. Bureau Halt richt zich op het voorkomen, bestrijden èn bestraffen van jeugdcriminaliteit.

Meer informatie op: https://www.halt.nl/

 

Mogelijke staking 12 december

Waarschijnlijk heeft u via de media het nieuws gevolgd rondom het onderwijs, de werkdruk en de hoogte van de salarissen. Kortom gaat het om de kwaliteit van het onderwijs.

Volgende week is er nog een overleg tussen de minister, bonden en werkgevers en we hopen dat dit tot een mooi resultaat leidt.

Toch gaan we er vooralsnog vanuit dat de staking op 12 december doorgaat en de stakingsbereidwilligheid onder onze medewerkers groot is. Het bestuur wil nogmaals onderstrepen dat zij volledig achter het doel van de actie staat.

Daarom willen wij u hierbij informeren dat de kans groot is dat de school op 12 december gesloten is. Als er meer informatie is hoort u dat van ons.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht