arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

30 november 2018

weekbericht nummer 13

Categorie: Weekbericht

Agenda
5 december     Sinterklaas op school
11 december   Atelier kerst 1e ronde
18 december   Atelier kerst 2e ronde
20 december  Kerstdiner op school
21 december   Kerstmusical in de kerk
22 december t/m 6 januari Kerstvakantie

De elf van jezelf
11. Ik loop binnen rustig en ik praat binnen zachtjes.
De komende week staat de regel “Ik loop binnen rustig en praat binnen zachtjes” centraal. Rust in de school zorgt voor een prettige werksfeer en zorgt ervoor dat iedereen aan zijn of haar eigen werk kan blijven. Tegelijkertijd is het veiliger als rustig in de gang gelopen wordt.

Vanuit de ouderraad
Vanaf 10 december zal er weer een prachtige grote kerstboom midden op het schoolplein komen te staan. (ongeveer 4 a 5 meter hoog)
Deze boom mag op vrijdag 21 december na 13.00 uur door de liefhebber worden meegenomen om bijvoorbeeld thuis in de tuin te zetten.
Indien u interesse heeft dan kunt u contact opnemen met Maya Grisnigt 0648465687.

Vacature oudergeleding MR (herhaling)
Op dit moment is er een vacature voor de oudergeleding van de MR. Floortje Zijm is recentelijk afgetreden als MR lid. Zij heeft elders een andere baan aangenomen waardoor zij haar functie als MR lid van de Jozefschool niet meer kan uitoefenen. We willen Floortje hartelijk danken voor haar inzet.
De medezeggenschapsraad geeft ouders en leerkrachten die bij de school betrokken zijn de mogelijkheid mee te praten over alles wat er in en rond de school gebeurt. Door medezeggenschap kunnen ouders en leerkrachten zich samen inzetten voor de school en het onderwijs. Wij zijn opzoek naar een enthousiaste ouder die per direct beschikbaar is voor een termijn van 3 jaar. We vergaderen ongeveer één keer per maand.
Bent u geïnteresseerd? Meldt u zich dan als kandidaat aan via een e-mail naar mr.jozefschooltexel@sarkon.nl
Voeg een korte motivatie toe waarin u zichzelf voorstelt als kandidaat en welke bijdrage u kunt leveren aan de medezeggenschapsraad. Kandidaten kunnen zich aanmelden tot 7 december.

Sinterklaas
Op woensdag 5 december zal Sinterklaas ons verblijden met een bezoek op school. Daarom willen we u alvast inlichten over deze dag.

Fietsen stallen:
In verband met de aankomst van Sint kunt u uw fiets deze ochtend niet bij de poort neerzetten, maar op een aangegeven plek op het plein.

Opstelling op het schoolplein:
De leerkrachten staan deze ochtend om 08:20 uur buiten om de leerlingen te ontvangen. De opstelling is als volgt: de kleuters zitten op de banken vooraan, daarachter staan de andere groepen. Mocht u de aankomst niet willen missen, dan kunt u zich achter de kinderen opstellen. Het is de bedoeling dat de kinderen de aankomst van Sinterklaas goed kunnen zien.

Eten en drinken:
De kinderen nemen hun eigen tussendoortje mee naar school.

Liedjes:
We oefenen de traditionele liedjes en de liedjes van het Sinterklaasjournaal. Jullie kunnen dit thuis samen oefenen https://sinterklaasjournaal.ntr.nl

Wij verheugen ons op een feestelijke dag!

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht