arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

23 november 2018

weekbericht nummer 12

Categorie: Weekbericht

Datum activiteit
Dinsdag 27 november Presentaties groep 1/2c, 7, 3/4, 6
13.15 – 14.15 2e atelier sint in de kleutergroepen
Woensdag 28 november Presentaties groep 1/2b, 5, 8
Vrijdag 30 november Presentaties groep 1/2a, 3, 4/5
Woensdag 5 december Sinterklaasfeest op school
Donderdag 6 december Speelgoeddag groepen 1/2 en 3

De elf van jezelf
10. Ik vraag eerst toestemming wanneer ik spullen van iemand anders wil gebruiken.
De komende week staat de regel “Ik vraag eerst toestemming wanneer ik spullen van iemand anders wil gebruiken” centraal. We leren kinderen hiermee aan dat het gebruik van spullen van een ander, het samen delen, prima is, mits dit eerst gevraagd wordt. Daarbij komt ook dat degene eerst toestemming moet geven, een subtiel verschil. Tenslotte bespreken we wat je kunt doen als een ander dan “nee” zegt, dat kan uiteraard gebeuren. Kies dan iets anders, licht toe waarom je het graag wilt hebben en accepteer dat je niet altijd krijgt wat je wilt hebben. De ander is dan niet direct een “stom kind”…. We hopen dat u hier ook thuis mee aan de slag kunt gaan!

Social Schools
Is het u al gelukt om in te loggen op social schools 3.0?
U kunt de app downloaden in de appstore om school berichten op uw telefoon / tablet te ontvangen.

Nieuw op de website:
Neem regelmatig een kijkje op de website voor leuke foto’s en informatie uit de groep(en) van uw kind(eren). www.jozefschooltexel.nl

Buiten spelen
Nu het weer kouder wordt merken we dat een aantal kinderen het erg koud heeft tijdens het buiten spelen. Vooral de kleuters die wat langer buiten spelen zijn gebaat bij lekkere warme kleding zoals mutsen en handschoenen.

Ouderhulp
Dankzij de inzet van vele ouders van de ouderraad is de school weer prachtig versierd en kunnen alle kinderen weer heerlijk genieten van deze gezellige tijd, hartelijk dank hiervoor!
De eerste ronde van de sinterklaas ateliers heeft plaatsgevonden in de kleutergroepen, er werd naar hartenlust geknutseld door de kinderen. Alle hulp ouders bedankt voor de leuke creatieve inbreng!

Sint
Aanstaande woensdag verwachten we een brief in de klas waarin sinterklaas zegt dat de kinderen aanstaande donderdag hun schoen in de klas mogen zetten. De kinderen horen dit dus pas op woensdag. Maar dan bent u alvast op de hoogte. Ook zal hij advies vragen aan de kinderen welk vervoer geschikt is, aangezien hij vorig jaar autopech had.. Dit advies kunnen ze ook met behulp van een tekening of brief in de schoen doen.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht