arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

09 november 2018

weekbericht nummer 10

Categorie: Weekbericht

Weekbericht Jozefschool Texel nr. 10
datum: 9 november 2018
www.jozefschooltexel.nl

Dinsdag 13 november Voorleeswedstrijd groep 6,7 en 8
                                          MR vergadering
Dinsdag 20 november 13.15 – 14.15 1e atelier sint in de kleutergroepen
Dinsdag 27 november 13.15 – 14.15 2e atelier sint in de kleutergroepen
Woensdag 5 december Sinterklaasfeest op school

Nieuw op de website:
– Groep 1-2a: herfstpad

Leerlingwerk


Groep 1/2c: Herfst! https://jozefschooltexel.nl/groepen/groep-12c-2/leerlingwerk/

Regel van de week, elf van jezelf
In de komende week staat de regel Ik stop direct als iemand STOP HOUD OP! zegt centraal. Deze regel komt eigenlijk voort uit het programma De Vreedzame school, maar past naadloos in onze afspraken en regels. Het is belangrijk dat ieder kind weet dat Stop houd op! Ook echt stoppen betekent. Deze regel garandeert de persoonlijke veiligheid van kinderen, ook als een spelletje toch plotseling wat serieuzer wordt.

Top prestatie
De moeder van Jukka (groep 3) en Wolf (groep ½ a) , Denise Betsema, is afgelopen weekend als 3e geëindigd op het EK veldrijden. Namens het team van de Jozefschool van harte gefeliciteerd met deze top prestatie!

Kerstkoor 2018
Dit jaar wordt de kerstmusical weer gespeeld door de kinderen van groep 6. In het koor zingen alle kinderen van groep 5, dus ook de kinderen die in groep 5 zitten van de combinatiegroep. We voeren de kerstmusical twee keer op, de eerste keer op de vrijdag voor de vakantie (voor de hele school). Vervolgens spelen we het stuk tijdens de Herdertjesmis op kerstavond.
Deze week heeft groep 5 een briefje meegekregen waarmee ze zich kunnen opgeven voor de Herdertjesmis op 24 december. Let op: dit valt in de vakantie.

MR vergadering
Op dinsdag 13 november staat er weer een vergadering van de mr gepland. Op de agenda staan o.a. het OCT, het werkverdelingsmodel en de begroting. De mr vertegenwoordigt de ouders en leerkrachten van school en is altijd beschikbaar voor vragen of opmerkingen. Deze kunt u mailen naar mr.jozefschooltexel@sarkon.nl

Atelier sinterklaas kleutergroepen
De voorbereiding voor de ateliers voor de kleutergroepen zijn in volle gang. We kunnen nog wat materialen gebruiken: grote glazen potten en keukenrollen.
En als iemand zich nog beschikbaar wil stellen als reserve, dan graag even een seintje naar juf Tineke.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht