arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

08 oktober 2015

Weekbericht Jozefschool Texel nr.8 8 oktober 2015

Categorie: Weekbericht

AGENDA

  • 7 t/m 18 okt                      Kinderboekenweek
  • Woe 14 okt                       Gr 3 en 4 Kinderboekenweek programma van bibliotheek op school
  • Wo 14 okt                        Tienminutengesprekken
  • 16 oktober                        Boekenmarkt
  • 19 t/m 23 okt                    Herfstvakantie

WELKOM OP SCHOOL

Lilly Keuning 1/2A is deze week 4 jaar geworden en mag nu iedere dag op school komen. Lilly, je bent van harte welkom en we wensen jou en je ouders een hele fijne tijd toe op de Jozefschool!

PBS REGEL VAN DE WEEK

De regel voor de periode 12 tot en met 16 oktober is Ik houd mijn handen en voeten bij mezelf. Kern van deze regel is dat kinderen conflicten oplossen door te praten en hun handen en voeten dus bij zichzelf te houden. Deze regel past ook binnen ons pest-preventie protocol.

VERF- EN KLUSJESAVOND (herhaling)

Op maandagavond 12 oktober organiseren we een verf- en klusjesavond in de school. We gaan enkele muren van een witte laag voorzien, waarbij we tevens enkele lopende klusjes oppakken. Voor materialen wordt gezorgd, een vaste hand en zin om de handen te laten wapperen is voldoende om mee te doen! We starten om 19.30 uur en eindigen rond 21.00 uur. Wilt u hierbij assisteren, dan kunt u zich opgeven bij meester Andre of door deze mail te beantwoorden. Alvast bedankt!

SCHOOLFOTOGRAAF

De zakjes voor de bestelling van de schoolfoto’s zijn inmiddels opgehaald door de fotograaf. Heeft u nog een zakje thuis liggen en wilt u foto’s bestellen, dan dient u zelf contact op te nemen met de fotograf, zijn nummer staat op het zakje, hij kan u dan vertellen wat u verder moet doen.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht