Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

14 juli 2016

Weekbericht Jozefschool Texel nr. 42 14 juli 2016

Categorie: Weekbericht

AGENDA

Vr 15 juli                                Vakantie begint om 12.15 uur!

Ma 29 aug                               Eerste schooldag, we beginnen weer om 8.30 uur

BEDANKT VOOR EEN PRACHTIG AFSCHEID!!

Wat een geweldig afscheid heb ik vorige week gekregen van de kinderen, de ouders en de leerkrachten van de Jozefschool. Was de donderdag al heel erg mooi met een flashmob en een receptie, ook vrijdag werd ik tijdens een rondgang door de klassen enorm verwend met kleine presentjes, prachtige knutsels en leuke activiteiten in de klassen. Het is een feestje om al deze briefjes en kaarten te lezen

Ook tijdens ons jaarlijkse teamuitje werd ik flink in het zonnetje gezet door mijn collega’s…

Ik kan dan ook terug kijken op een prachtige Jozefschooltijd. In de afgelopen jaren hebben we veel met de school bereikt, heb ik veel ouders en kinderen mogen ontmoeten en heb ik samen mogen werken met een geweldig mooi team van collega’s. De school staat er momenteel goed voor, we hebben een goed inspectierapport, een sterk leerkrachtenteam en de leerlingen aanwas is boven verwachting. Wat wil je nog meer als scheidend directeur…

Ik wil iedereen dan ook enorm bedanken voor de betrokkenheid, ondersteuning en hulp in de afgelopen jaren. Ik kijk mede door deze betrokkenheid bij de school terug op 10 prachtige jaren!

Mijn opvolger wil ik dan ook heel veel succes wensen met zijn of haar nieuwe school, het is een feestje om hier te werken!

Ik wens iedereen voor de toekomst veel geluk en gezondheid toe en voor nu: op naar een welverdiende vakantie!

Meester Andre de Ruijter

AFSCHEID ANNERIEKE EN JACOB

Twee collega’s die ook afscheid nemen zijn Annerieke Scherpenhuizen en Jacob Mechielsen. Zij hebben tijdens de afwezigheid van meester Remko Spelde de klassen gymlessen gegeven en hebben hem tijdens zijn terugkeer hierbij ondersteund. Onnodig te zeggen dat we heel erg blij zijn met deze collega’s!

Na de zomervakantie zal meester Remko zelf de gymlessen weer oppakken, we hebben er als school volledig vertrouwen in dat Remko dit op een goede wijze zal gaan doen.

AFSCHEID GROEP 8

Morgenochtend neemt groep 8 dan echt afscheid van de school. Via “het balkon” van de school kijken ze nog 1 keer uit over het speelplein en gaan vervolgens door een haag van kinderen naar de uitgang van het plein… Alle ouders van groep 8 zijn dan ook van harte welkom om hierbij te zijn. Het afscheid vindt plaats rond 10.00 uur op het schoolplein.

Deze week hebben ze al een aardig gevuld programma achter de rug: verschillende musicals zijn opgevoerd op maandag en dinsdag, met als hoogtepunt de musical voor de eigen ouders op dinsdagavond. Wat een spetterende voorstelling is dit geweest! Op donderdag heeft groep 8 een prachtig programma verzorgd voor alle kinderen van de school, waaronder een spelletjesochtend voor de jongste kinderen en een vossenjacht voor de oudere leerlingen. Donderdagavond  vindt nog een spannend avondprogramma plaats, waarna de kinderen op school mogen blijven slapen. Als klap op de vuurpijl verzorgt de ouderaard op vrijdag een heerlijk ontbijtje met alle kinderen en de leerkrachten…. En dan komt het afscheid toch wel heel dichtbij…

We willen alle achtste groepers enorm veel succes en plezier wensen op hun nieuwe school! We zijn heel trots op deze kanjers en wensen hen een prachtige toekomst toe!!

PLAKBOEKEN KLEUTERGROEPEN

Alle kleuters krijgen van daag (donderdag) hun plakboek mee. De kinderen die naar groep 3 gaan mogen deze houden,. Kleuters die volgend jaar in de kleutergroep komen moeten deze aan het begin van het schooljaar weer mee terug nemen.

SCHOOLTIJDEN SCHOOLJAAR 2016-2017

Welklicht ten overvloede, maar hierbij nogmaals de mededeling dat de schooltijden voor komend jaar iets zijn aangepast in verband met het vakantie- en studierooster van de school.

Op maandag, dinsdag en donderdag zijn de schooltijden van 8.30 tot 14.30 uur. Op woensdagen en vrijdag zijn de schooltijden tussen 8.30 en 12.30. Dit is dus een kwartiertje langer dan het afgelopen schooljaar.

GEVONDEN VOORWERPEN

Kijkt u de laatste dag nog even bij de gevonden voorwerpen? De inhoud van deze bak wordt de laatste schooldag op het toneel gelegd. Daarna wordt alles opgeruimd.

SOLLICITATIECOMMISSIE NIEUWE DIRECTEUR

De sollicitatiecommissie hoopt zeer binnenkort meer nieuws te kunnen geven. Bij het ‘ter perse gaan’ van dit weekbericht was het uiteindelijke besluit nog niet gevallen.

FIJNE VAKANTIE GEWENST!!

Het team van de Jozefschool wenst u en de kinderen een hele fijne vakantie toe! Graag tot volgend schooljaar!!

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht