arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

23 juni 2016

Weekbericht Jozefschool Texel                     nr. 39                                      23 juni 2016

Categorie: Weekbericht

AGENDA

Do & Vr 23/24 juni                Schoolreisje groep 6

Wo 29 juni                              Schoolreisje groepen 3
Wo 29 juni                              Groepen 1-2 doen mee aan de Nationale Modderdag

Wo 29 juni                              Presentaties groepen 1/2a, 1/2b, 4 en 6

Ma & Do 27/30 juni               Rapportgesprekken

Do 30 juni                              Slagbaltoernooi groepen 7 en 8.

Vr 1 juli                                  Presentaties groepen 1/2c, 3a, 3b, 5 en 7

Ma 4 juli                                 Wen-middag: nieuwe groepen 4, 5, 6. 7, 8

Di 5 juli                                  Schoolreis groep 5

Wo 6 juli                                 Juffenverjaardag groep 4

Do 7 juli                                 Afscheid Andre, 14.00-16.00

Ma 11 juli                               Schoonmaakavond alle groepen

Di 12 juli                                Afscheidsmusical groep 8

AFSCHEID ANDRE DE RUIJTER

Aan het eind van dit cursusjaar neemt Andre afscheid van onze school; na de zomervakantie wordt hij directeur van de Spoorbuurtschool in Anna Paulowna.

We nodigen u van harte uit voor een informele afscheidsreceptie op donderdag 7 juli, van 14.00 tot 16.00 uur in de grote hal. Het afscheid van de kinderen is op vrijdagochtend 8 juli.

Andre stelt een bijdrage voor het Lejofonds op prijs. Dit fonds is opgericht toen de voorganger van Andre, Leo Annyas, afscheid nam en inmiddels is hiermee veel gebeurd in Oeganda. We vinden dat dit mooi aansluit bij weer een vertrekkende directeur van de Jozefschool.

Er staat een bus klaar voor uw bijdrage. Voor meer informatie zie: http://lejofonds.nl/

Het team van de Jozefschool

PBS REGEL KOMENDE WEEK

Komende week staat de regel Ik loop binnen rustig en praat binnen zachtjes centraal. Een regel die weinig uitleg behoeft, waarbij het effect echter groot is! De rust in de school creëert een goed e atmosfeer om te kunnen werken en spelen…

SCHOOLREISJE GROEPEN 1-2

Vorige week vrijdag zijn de groepen 1-2 op schoolreisje geweest naar het vierkante stuk in het bos. Wij willen iedereen heel erg bedankten voor de geweldige schoolreis die we hebben gehad. Iedereen die geholpen, gesponsord en gereden heeft bedankt! Het was een groot feest!

Op woensdag 29 juni doen de groepen 1-2 mee aan de Nationale Modderdag. Tijdens Modderdag gaan de kinderen tijdens het buitenspelen ontdekken met modder. Want spelen met modder is leuk en leerzaam. En… vies worden mag tijdens modderdag! Willen jullie denken aan oude kleding?

TEXELSE GESCHIEDENIS GROEP 3

In de groepen 3 werken we aan het thema: Texelse geschiedenis. De oude boom op de Groeneplaats staat daar al 176 jaar en vertelt ons wat er de afgelopen jaren allemaal anders is geworden. De kinderen mogen spullen van thuis meenemen om te laten zien. Zijn er nog ouders/opa’s/oma’s die iets in de klas willen vertellen over hoe het vroeger was? We horen het graag!

SCHOOLREISJE GROEPEN 3

Op woensdag 29 juni gaan de groepen 3 op schoolreisje. We hebben er nu al heel veel zin in. We vertrekken om 8.30 uur van school en zijn gewoon om 12.15 uur weer terug op school. De kinderen hoeven geen eten en drinken mee. We hopen natuurlijk op mooi weer, zorg dat uw kind dan thuis alvast is ingesmeerd.

Sommige kinderen willen graag verkleed komen. Dat mag natuurlijk, denk er wel aan dat het kleding is die vies kan worden. De kinderen moeten lekker kunnen spelen, wandelen en rennen, dus graag goede schoenen aan doen.

Juf Marise, juf Claudia en juf Tamara

JUFFENVERJAARDAG GROEP 

Op 6 juli vieren de juffen van groep 4 hun verjaardag. De gymles op het begin van de dag gaat gewoon door, dus vergeet niet je gymspullen mee te nemen! Voor eten en drinken wordt deze dag gezorgd, dus dit hoef je zelf niet mee te nemen. We gaan er een gezellig feestje van maken!

OVERBLIJFKRACHTEN GEZOCHT!

Komend schooljaar op zoek naar nieuwe ouders die willen helpen bij het overblijven van de kinderen rondom de lunch. Het betreft het tijdstip tussen 11.45 en 12.45 uur. We zijn zowel op zoek naar vaste krachten als naar invallers, die op afroep willen assisteren. Het betreft in alle gevallen de maandag, dinsdag en donderdag.

Heeft u hiervoor belangstelling of kent u mensen die dit leuk vinden, bijvoorbeeld, buren, opa’s oma’s of kennissen, dan verzoeken we u om contact op te nemen met de directie van de school. Voor uw hulp is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

SLAGBALTOERNOOI GROEPEN 7 EN 8.

Volgende week donderdag 30 juni is het jaarlijkse slagbaltoernooi voor de groepen 7 en 8. Wij zoeken hiervoor nog begeleiders. U kunt zich aanmelden bij de klassenleerkracht.

MILITAIRE OFFICIERS PET/BARET GEZOCHT VOOR MUSICAL GR 8

Voor de musical van groep 8 zijn we nog opzoek naar een pet/baret van een legerofficier.

Heeft u er een en mogen wij hem lenen, neem contact op met meester Remco.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht