arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

16 juni 2016

Weekbericht Jozefschool Texel nr. 38 16 juni 2016

Categorie: Weekbericht

AGENDA

Vr 17 juni                               Schoolreisje groepen 1-2

Ma 20 juni                              MR/OR vergadering: aanvang 19.30

Di 21 juni                               Klusavond, aanvang 19.00 uur

Wo 22 juni                              Wen-dag: kinderen van nieuwe groepen 1/2 en 3 gaan naar hun nieuwe leerkracht.

Wo 29 juni                              Schoolreisje groepen 3 Wo 29 juni                              Groepen 1-2 doen mee aan de Nationale Modderdag

Do & Vr 23/24 juni                Schoolreisje groep 6

Ma & Do 27/30 juni               Rapportgesprekken

Ma 4 juli                                 Wen-middag: nieuwe groepen 4, 5, 6. 7, 8

Di 5 juli                                  Schoolreis groep 5

Wo 6 juli                                 Juffenverjaardag groep 4

Ma 11 juli                               Schoonmaakavond alle groepen

Di 12 juli                                Afscheidsmusical groep 8

NIEUW OP SCHOOL

Hoera! Martien Schrama wordt morgen 4 jaar. Hij komt in groep 1-2A bij juf Cinthia. Wij wensen hem veel plezier bij ons op school.

PBS REGELS KOMENDE WEEK

Komende week staan de volgende regels centraal in de school: Ik houd mijn handen en voeten bij mezelf en Ik vraag eerst toestemming wanneer ik spullen van een ander wil gebruiken. De eerste regel is vooral bedoeld om aan te geven dat slaan en schoppen nooit is toegestaan, ook niet als je wordt uitgedaagd. Praten, hulp zoeken zijn dan de aangewezen manieren.

Lenen van spullen is uiteraard prima, we moedigen dit ook aan. Echter: sommige spullen zijn je dierbaar of hebben een speciale warde voor jou., je wilt dit niet altijd uitlenen. Lenen is dus niet vanzelfsprekend, toestemming vragen gaat hieraan altijd vooraf. En mag het niet: dan zoek je een andere oplossing!

LUIZENCONTROLES

We kunnen u gelukkig melden dat na de controles van afgelopen week er geen luizen zijn gevonden bij onze kinderen. Een enkele oude neet, waarbij we bij de contacten met de betreffende ouders merken dat er zorgvuldig wordt omgegaan met dit probleem. Een compliment dus voor alle luizencontroleurs en uzelf, hierdoor blijven we verlost van gekriebel en gekrab!

FIETSSLEUTEL VERLOREN…

Deze week heeft Roan uit groep zijn fietssleutel verloren. De sleutel is van het merk Axa en er hangt een leeg fotolijstje aan. Heeft u de sleutel gezien of gevonden? Dan kunt u hem inleveren bij meester Andre of juf Marga, bedankt hiervoor!

AVONDVIERDAAGSE

Vanavond lopen de kinderen en veel begeleiders de laatste dag van de avondvierdaagse. Na 20 of 40 kilometer lopen heeft iedereen een prima prestatie geleverd! We willen de organisatie, de ouderraad en met name Gaia Boon en alle begeleiders dan ook hartelijk bedanken voor hun inspanningen en betrokkenheid!

Ook dit jaar hebben we gemerkt dat ondanks alle voorbereidingen er weleens iets minder goed loopt als gewenst. Van een aantal ouders hebben we al waardevolle feedback gehad om de organisatie volgend jaar te verbeteren. Heeft u nog tips en tops voor ons, dan houden we ons van harte aanbevolen. Een briefje of mailtje naar de directie stellen we zeer op prijs: directeur.jozefschooltexel@sarkon.nl. Bedankt hiervoor!

Voor vanavond: heel veel plezier tijdens de feestelijke intocht!

KLUSAVOND 21 JUNI

Aanstaande dinsdag houden we een klusavond op school, om de school weer fris en fruitig te maken voor de laatste weken van het schooljaar. We starten om 19.00 uur en ronden de werkzaamheden hopleijk om ongeveer 21.00 uur af. Heeft u zin en tijd om te assisteren, dan kunt u zich opgeven via de borden naast de groepen. Een mailtje naar directeur.jozefschooltexel@sarkon.nl volstaat ook… We rekenen op uw hulp!

SCHOONMAAKAVOND MAANDAG 11 JULI

Een andere datum om vrij te houden is maandag 11 juli, dan houden we de jaarlijkse schoonmaakavond in alle groepen. In een prima sfeer maken we de school vakantie-klaar. We merken dat vele handen licht werk maken, meestal is een uurtje goed doorwerken al voldoende om de klas weer brandschoon te krijgen. Reserveert u deze datum in uw agenda? Alvast bedankt!~

AFSCHEIDSMUSICAL GROEP 8

U heeft het misschien al gehoord of gezien, in groep 8 zijn de kinderen druk en enthousiast bezig met het oefenen van hùn afscheidsmusical. Op dinsdagavond 12 juli om 20.00 uur is de grote uitvoering in de hal van onze school. Deze uitvoering is uitsluitend (!) voor ouders/verzorgers.

Er is ook een speciale voorstelling voor opa’s en oma’s, op maandagmiddag 11 juli om 13.00 uur. Broertjes en zusjes die niet op de Jozefschool zitten kunnen dan ook komen kijken (wel even vooraf melden). Van de musical wordt ook een mooie dvd gemaakt, voor alle groep 8 leerlingen.

De ouders/verzorgers van leerlingen in groep 8 ontvangen deze week een handig overzicht waar alle activiteiten in de laatste periode nog eens keurig op een rijtje staan. We wensen de kinderen en alle toeschouwers alvast prachtige uitvoeringen toe!

Meester Remco.

SCHOOLREISJE GROEPEN 3

Op woensdag 29 juni gaan de groepen 3 op schoolreisje. We hebben er nu al heel veel zin in. We vertrekken om 8.30 uur van school en zijn gewoon om 12.15 uur weer terug op school. De kinderen hoeven geen eten en drinken mee. We hopen natuurlijk op mooi weer, zorg dat uw kind dan thuis alvast is ingesmeerd.

Sommige kinderen willen graag verkleed komen. Dat mag natuurlijk, denk er wel aan dat het kleding is die vies kan worden. De kinderen moeten lekker kunnen spelen, wandelen en rennen, dus graag goede schoenen aan doen.

Juf Marise, juf Claudia en juf Tamara

NATIONALE MODDERDAG GROEPEN 1-2

Op woensdag 29 juni doen de groepen 1-2 mee aan de Nationale Modderdag. Tijdens Modderdag gaan de kinderen tijdens het buitenspelen ontdekken met modder. Want spelen met modder is leuk en leerzaam. En… vies worden mag tijdens modderdag! Willen jullie denken aan oude kleding?

SCHOLIERENESTAFETTE

Al vele jaren is de Jozefschool vertegenwoordigd op de bedrijven- en scholierenestafette.

Dit jaar is deze estafette niet meer op een maandagavond, maar op een vrijdagavond; nl. vrijdag 1 juli.

Meester Sido gaat volgende week de groepen 6, 7 en 8 langs om team samen te stellen van 4 kinderen die ieder twee rondje op de atletiekbaan willen gaan lopen. De deelnamekosten worden door school betaald.

We hopen 3 a 4 teams in te schrijven. U hoort er meer van. meester Sido

ARTEX POPSCHOOL LAAT VAN ZICH HOREN!

(Ingezonden bericht)

Het afsluitende optreden van de Artex Pop- en Jazzschool vindt plaats op woensdag 22 juni 2016 vanaf 19:30 uur in Theater Klif 12 in Den Hoorn. Onder leiding van de bandcoaches is er weer een jaar lang hard gerepeteerd. Er spelen meer dan 30 muzikanten in de leeftijd van 10 tot 20 jaar: drummers, keyboardspelers, bassisten, gitaristen, saxofonisten en zangers en zangeressen. Ze zijn verdeeld over zeven bands die de theaterbühne van Klif 12 zullen vullen met Texelse rock, jazz, funk en reggae. Op het programma staat ook de band Sunny Side Up met Floris Keijser (elektrische gitaar)uit groep 7 en oud-leerling Jesse Visser (drums). Het concert start om 19:30 uur en duurt tot maximaal 23:00 uur. De entree is gratis. U bent van harte welkom

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht