arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

09 juni 2016

Weekbericht Jozefschool Texel nr. 37 9 juni 2016

Categorie: Weekbericht

AGENDA

Vr 10 t/m ma 13 juni              Lang weekend: alle kinderen zijn vrij! (Leerkrachten gaan ma studeren…)

Vr 10 juni                               Kennismakingmiddag OSG voor groep 8 (aanvang 13.20)

Ma 13 t/m do 16 juni              Avond 4-daagse

Wo 15 juni                              Atletiek sportdag groepen 3 en 4

Vr 17 juni                               Schoolreisje groepen 1-2

Ma 20 juni                              MR/OR vergadering

Wo 22 juni                              Wen-dag nieuwe groepen: alle kinderen gaan naar hun nieuwe leerkracht.

Wo 29 juni                              Schoolreisje groepen 3

Do & vr 23/24 juni                Schoolreisje groep 6

Ma & Do 27/30 juni               Rapportgesprekken

Di 5 juli                                  Schoolreis groep 5

Wo 6 juli                                 Juffenverjaardag groep 4

LANG WEEKEND 10 t/m 13 JUNI

Aankomende vrijdag en maandag zijn alle kinderen vrij van school. De leerkrachten hebben vrijdag ook vrij., maandag heeft het team een studiedag. We wensen iedereen een heel fijn weekend toe!

AVONDVIERDAAGSE

Volgende weekmaandag begint de avondvierdaagse, de kinderen die meedoen hebben inmiddels een brief met instructies en hun shirts ontvangen. We wensen iedereen die meeloopt een prachtige blaarloze week toe en uiteraard veel succes met wandelen. Tegelijkertijd willen we Gaia, die namens de ouderraad alles heeft geregeld, hartelijk danken voor al haar regelwerk!

PBS REGEL DEZE WEEK

Komende week staan de volgende regels centraal in de school: Ik stop direct als iemand STOP HOUD OP zegt en Ik gebruik materiaal waarvoor het bedoeld is.De eerste regel past in ons veiligheidsbeleid en de tweede staat in het kader van het respect voor elkaar.

INDELING GROEPEN 1-2 EN 3 SCHOOLJAAR 2016-2017

Donderdag 9 juni ontvangen de ouders van de leerlingen van de groepen 1-2 de indeling van de kinderen voor het schooljaar 2016-2017 op papier. Het betreft hierbij zowel de indeling in de kleutergroepen als voor de twee groepen 3. Deze indeling is samengesteld op basis van zorgvuldig overleg tussen de groepsleerkrachten en de Intern Begeleider. We gaan er dan ook van uit dat we een weloverwogen indeling hebben gemaakt, rekening houdend met de verdeling jongens / meisjes, oudste en jongste kleuters, alsmede ook op basis van de te verwachten instroom en de ontwikkelingsbehoeften van de kinderen. Deze indeling is in principe vastgesteld. Mocht u echter zwaarwegende argumenten hebben om uw kind in een andere groep te plaatsen, dan verzoeken we u om deze per mail uiterlijk 14 juni aan ons kenbaar te maken via directeur.jozefschooltexel@sarkon.nl. Na inventarisatie van alle opmerkingen bespreken we deze nogmaals in ons overleg en nemen we desgewenst contact met u op. U zult begrijpen dat uw verzoek niet altijd gehonoreerd kan worden, aangezien we met meerdere aspecten te maken hebben dan alleen uw kind.

FORMATIE SCHOOLJAAR 2016-2017

De bezetting van de groepen voor komend jaar is momenteel op een haar na gevuld. Er zijn gesprekken geweest met leerkrachten en in goed overleg met het bestuurskantoor van Sarkon hebben we gekeken welke collega’s ons team kunnen versterken. Hierbij ontvangt u de indeling voor komend schooljaar,m waarbij er nog enkele kleinen wijzigingen kunnen optreden (studieverlof, invulling duurzame inzetbaarheid etc)

  • Groep 1-2 A: juf Cinthia Hollenberg (ma-vr)
  • Groep 1-2 B: juf Edith van Heerwaarden (ma-di*), juf Els Blom (di*-vr) *wisselend
  • Groep 1-2 C: juf Tineke Bakker (ma-wo), juf Janneke Visser (do-vr)
  • Groep 3A: juf Dorothee Kerner (ma), juf Marise Barhorst (di-vr)
  • Groep 3B: juf Claudia de Wit (ma-wo), juf Tamara Huizinga (do-vr, vanaf febr. 2017 wo-vr)
  • Groep 4: juf Manon Boogaard (ma-do), juf Claudia de Wit (vr)
  • Groep 5: meester Sido Overdijk (ma-wo), juf Samantha Kooger (do-vr)
  • Groep 6: juf Kimberly Houwing (ma-wo), juf Asytrid Wijker (do-vr)
  • Groep 7: juf Petronella Alkema (ma-di-do-vr), juf Dorothee Kerner (wo)
  • Groep 8: juf Samantha Kooger (ma), meester Remco van Rijn (di-vr)

Wederom verzoeken we u dringend om uw kinderen die u nog niet heeft ingeschreven op school aan te melden. We kunnen hiermee een goede planning maken voor de groepsverdelingen voor komend jaar. Ook kunt u, als u mensen kent die belangstelling hebben voor de Jozefschool, hen verzoeken om contact met ons op te nemen. Inschrijfformulieren kunnen worden opgehaald op school. Alvast bedankt hiervoor!

SPORTDAG GOEPEN 3 & 4

Woensdag 15 juni is er op de atletiekbaan een sportdag voor de groepen 3 en 4. Het is handig als de kinderen makkelijk zittende kleding en schoenen dragen. (dus geen slippers). Als het slecht weer wordt, regen/wind of kou dan gaat de sportdag niet door en zullen de reguliere gymlessen van die dag gewoon doorgaan.

KLUSAVOND JOZEFSCHOOL 21 JUNI

Op dinsdagavond 21 juni houden we een klusavond op de Jozefschool, om de school weer fris en fruitig te maken voor de laatste weken van het schooljaar. Wanneer u zin en tijd heeft om anderhalf uur van uw tijd beschikbaar te stellen voor de school van uw kind(eren), dan kunt u een mailtje sturen aan Andre de Ruijter, directeur,jozefschooltexel@sarkon.nl met uw naam en telefoonnummer. De klussen betreffen onder andere schoonmaakwerk, herstelwerk van het een en ander,, lampen vervangen, onkruid verwijderen en veegwerk. Ook oudere kinderen zijn uiteraard van harte welkom!

LUIZENCONTROLE 14 t/m 17 JUNI

Direct na het lange weekend houden de luizenmoeders een controle in alle klassen, waarbij ze weer scherp gaan letten op de aanwezigheid van luizen en neten in het haar. Graag ook zelf regelmatig even controleren helpt ons om de school zoveel mogelijk luisvrij te houden! Alvast bedankt, ook onze luizenmoeders alvast bedankt voor hun werk!

VAKANTIEBIEB

De leerlingen van groep 2 t/m 8 hebben deze week allemaal een kaart van de Vakantiebieb meegekregen. U kunt namelijk complete boeken op telefoon of tablet zetten en deze op uw vakantiebestemming lezen/voorlezen zonder daarbij gebruik te maken van Wifi. Voor alle kinderen is het heel belangrijk te blijven lezen in de zomervakantie, zodat ze sterk aan het nieuwe schooljaar kunnen beginnen. We wensen u veel (voorlees-)plezier deze zomer!

Op de website vakantiebieb.nl kunt u precies vinden hoe het werkt.

JUBILEUMCONCERT VOCAL ATTRACTION 18 JUNI KLIF 12 DEN HOORN

(Ingezonden bericht)

Op zaterdag 18 juni houdt Vocal Attraction o.l.v. Mathieu Vulto een swingend jubileumconcert in Klif 12! A-capalla, close harmony en veel meer onder begeleiding van een weergaloos combo… Een van de zangeressen is onze oud-collega Marielle Driehuis, die momenteel ook kinderen op school begeleidt met dyslexie. Aanvang is 20.30 uur, kaarten kosten € 5,00 en zijn verkrijgbaar bij de kassa of via www.klif12.nl/agenda/vocal-attraction. Zeer de moeite waard!

ENQUETE TEXEL SAMEN BETER

(Ingezonden bericht, herhaling)

Zorgcoöperatie Texel Samen Beter (http://www.texelsamenbeter.nl) is een initiatief van een groep Texelaars die zich in wil zetten voor goede zorg op Texel. Om een goed beeld te krijgen van wat er leeft onder de Texelaars met betrekking tot ervaringen, vragen en zorgen over de zorg hebben wij een enquête samengesteld. Om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen proberen wij daarom zo veel mogelijk mensen te bereiken. Naast de gezondheidservaringen van ouderen is Texel Samen Beter ook erg geïnteresseerd in de ervaringen van jonge Texelse families. We hopen dat u bereid bent om ons te helpen door onze enquête in te vullen. Er liggen meerdere papieren exemplaren van onze enquête bij school, en anders kunt u deze ook online invullen via de volgende link: https://erasmusrim.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_5C2DQFWtwVpZ3SZ. Deze link staat overigens ook op de website van Texel Samen Beter.

Alvast bedankt voor uw hulp

Met vriendelijke groeten, namens Texel Samen Beter

Rikus Kieft, Tine Visser, Joost van de Veer, Marijke Bakker, Ingrid Witte, Adriaan van Rijsselberghe

Tjitske Engelvaart.

 

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht