arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

31 maart 2016

Weekbericht Jozefschool Texel nr.29 31 maart 2016

Categorie: Weekbericht

AGENDA

  • Vrijdag 1 april                  Presentaties
  • Vrijdag 1 april                  Groep 1/2A naar de lammetjes
  • Donderdag 7 april                        Groep 3a & 3b naar Otto’s tweewielershop
  • Donderdag 7 april           Groep 7 schriftelijk verkeersexamen
  • Zaterdag 9 april                Open dag Artex

WELKOM OP SCHOOL

Deze week is Tim Bonne uit De Koog bij ons in groep 6 gekomen. Tim is inmiddels al helemaal gewend aan onze school! We wensen Tim en zijn ouders een hele fijne tijd toe op de Jozefschool!

BELANGRIJKE MEDEDELING MEIVAKANTIE

Deze week ontvingen we van de inspectie voor ons een vervelende mededeling. In verband met te weinig gewerkte uren in het schooljaar 2014-2015 door het team zullen we deze uren in de meivakantie moeten inhalen. Het betreft voor het team een pierode van een hele week, waarvan we maandag 25 mei samen met de kinderen in moeten halen. Wij begrijpen dat dit een vervelende mededeling is, maar zullen er samen met de kinderen het beste van maken.

Er zijn mogelijk ouders die een vakantie hebben geboekt of andere plannen hebben voor de eerste week (van 22 t/m 29 april). Deze ouders kunnen aanstaande vrijdagochtend  eenmalig een bijzonder-verlof aanvraag voor deze week bij Meester André ophalen. Uitsluitend bij een duidelijke omschrijving van uw reisplannen kan dit verlof worden toegekend. We rekenen op uw medewerking.

HIEPERDEPIEP….!

Deze week kregen we een kaartje in de bus met de prachtige mededeling dat juf Willemien Braam moeder is geworden! Op 23 maart is Nees geboren, een gezonde zoon van 4430 gram schoon aan de haak en een lengte van 51 centimeter. We wensen Erik en Willemien heel veel geluk met hun zoon!

Wilt u ze een kaartje sturen, dan kan dat naar Willemien en Erik Tesselaar, Pater de Wittestraat 27, 1766 ’t Zand.

PBS REGEL VAN DE WEEK

De komende week staan de toiletten in de belangstelling van de school. Naast een zorgvuldig en netjes gebruik van het toilet is ook de hygiëne een punt van aandacht. Onze regels die hierbij horen: De Elf van Jezelf (gelden altijd en overal), Ik was mijn handen als ik klaar ben en Ik laat het toilet schoon en netjes achter.

GROEP 3A & 3B NAAR OTTO’S TWEEWIELERSHOP

In groep 3 werken we nu aan het thema verkeer & de fiets. Donderdag 7 april gaan we op bezoek bij Otto Goënga om 9:00 & 9:30 uur. Otto gaat ons meer vertellen over de fiets en hoe je bijv. een band plakt. We zoeken hiervoor nog ouderhulp. U kunt zich opgeven bij de leerkracht. Otto, alvast bedankt voor je gastvrijheid!

ZANDBAKSCHELP

De kleutergroepen zijn op zoek naar een zandbakschelp voor op het schoolplein om zand naar toe te “kruien”. Misschien heeft iemand er nog ééntje thuis die niet meer gebruikt wordt? Wij zouden er blij mee zijn!

OP BEZOEK BIJ ANEMOONÉ.

Vandaag, donderdag 31 maart, is groep 7 op bezoek geweest naar de bloembollenboerderij Anemooné van de familie Uitgeest. We hebben daar allemaal verschillende opdrachten gedaan. Bloem binden, en een tulp van binnen bekeken, uitrekenen hoeveel tulpen er op het land gepoot kunnen worden etc. Op het eind mocht iedereen nog een eigen bosje bloemen plukken.

Het was een leerzame ochtend. Alle ouders die voor het vervoer en begeleiding hebben gezorgd willen we hierbij ook bedanken.

Namens de kinderen van groep 7, Juf Petronella.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht