arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

11 februari 2016

Weekbericht Jozefschool Texel nr.23 11 februari 2016

Categorie: Weekbericht

AGENDA

  • Vrijdag 19 februari                      Juffenverjaardag groep 1/2A, 1/2B en 1/2C
  • Wo 24 en do 25 februari              Creatieve kunst te bezichtigen in de Jozefschool
  • Vrijdag 26 februari                      Juffenverjaardag groep 3a en groep 3b
  • Maandag 29-2 t/m vrijdag 4-3     Voorjaarsvakantie
  • Maandag 7 en dinsdag 8 maart   Inschrijven OSG, tussen 19.00 en 20.00 uur
  • Wo 15 en 22 maart                      Paasateliers kleutergroepen

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2016-2017

Momenteel zijn we al weer voorzichtig aan het nadenken over het aantal groepen en de inzet van de leerkrachten voor het komende schooljaar. Hoewel we meestal pas in mei / juni hier meer over kunnen zeggen, vragen de voorbereidingen veel tijd. In dat opzicht is het ook belangrijk om zicht te krijgen op de kinderen die volgend jaar de school gaan bezoeken. Hoe beter we weten wie er komt, hoe beter we de groepsbezetting kunnen plannen. Zeker ook voor ons bestuur, Stichting Sarkon, is het goed om te weten hoeveel kinderen de scholen bezoeken, zowel voor de begroting als voor de inzet van al haar leerkrachten.

Vandaar dat we u verzoeken om uw kind(eren) die nog niet zijn ingeschreven zo spoedig mogelijk in te schrijven. Wanneer u vrienden of kennissen heeft die ook overwegen om hun kroost bij ons in te schrijven, dan kunt u dit aan hen kenbaar maken.

Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij de directie van de school of bij juf Marga. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons uiteraard altijd benaderen.

TELEFOONSTORING

De afgelopen dagen heeft de school te kampen gehad met een telefoonstoring. Een gebroken kabel ergens in de buurt was hiervan de oorzaak. We denken dat het probleem inmiddels is opgelost.

Mocht u echter de school om welke reden dan ook niet kunnen bereiken, dan kunt u voor dringende zaken altijd met Andre de Ruijter contact opnemen of een boodschap inspreken: 06-16330339

CREATIEF

In de maand januari heeft elke groep op zijn eigen manier gewerkt aan de cluster drama en dans. Als afsluiting heeft u de resultaten kunnen zien in de presentaties die gehouden werden door alle groepen. We hebben veel enthousiaste kinderen in actie gezien!

De afgelopen week zijn we begonnen met de cluster druktechnieken. Twee weken lang is kunstenaar Maurice een dagdeel in de klas om de kinderen hier meer over te leren en te laten ontdekken. De afgelopen week is er vooral veel geoefend, we hebben al erg veel mooie werkstukken voorbij zien komen! Het eindresultaat zal tentoongesteld worden op de gang bij iedere groep. Ouders en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om samen met de kinderen de resultaten te bewonderen op woensdag 24 februari van 12.15 tot 12.45 en donderdag 25 februari van 14.30 tot 15.00.

VERVANGING GYMNASTIEKLESSEN

Zoals we al gemeld hebben is er inmiddels vervanging voor de gymlessen gevonden. De afgelopen week heeft Jacob Mechielsen de vervanging gedaan. Ook volgende week maandag en woensdag zal Jacob de kinderen nog begeleiden. Vanaf vrijdag 19 februari zal Annerieke Scherpenhuizen de gymlessen gaan verzorgen. Dit zal duren tot meer duidelijk is over de r situatie rondom Remko Spelde. Hierbij wil ik Jacob alvast bedanken voor zijn inzet en Annerieke veel plezier en succes toewensen.

Via deze weg wil ik graag melden dat Remko blij is met de reacties die hij van veel ouders heeft ontvangen. Het doet hem goed om te ervaren dat veel ouders en kinderen een positief gevoel hebben over zijn inzet en betrokkenheid bij de kinderen.

Momenteel ligt het vervolg van deze situatie bij de experts die dit verder afhandelen. Zodra er meer bekend is zullen we u uiteraard verder informeren.

BOUWCOORDINATOREN

Op de Jozefschool heeft de afgelopen periode een wisseling plaatsgevonden van bouwcoördinatoren. Tineke bakker en Sido Overdijk hadden al aangegeven dat zij hij taak wilden overdragen, maar hebben de afgelopen periode dit nog gedaan tot er opvolgers bekend waren.

Juf Cinthia Hollenberg is de nieuwe bouwcoördinator onderbouw en juf Petronella Alkema en meester Remco van Rijn nemen de midden- en bovenbouw voor hun rekening.

PAASATELIER KLEUTERGROEPEN

Op 15 en 22 maart worden inde kleutergroepen de Paasateliers gehouden. I n de ateliers gaan kinderen in kleine groepjes bijvoorbeeld knutselen en koken onder begeleiding van ouders en leerkrachten. We zoeken daarvoor nog ouders die ons hierbij willen helpen. U kunt zich hiervoor opgeven via het mededelingen bord bij de ingang van de groep. De voorbereiding van de Paasateliers is op dinsdag 23 februari in groep 1-2 C bij juf Tineke om 14.30 uur.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht