arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

04 februari 2016

Weekbericht Jozefschool Texel nr.22 4 februari 2016

Categorie: Weekbericht

AGENDA

  • Vrijdag 5 februari                        Presentaties groepen 1/2a, 1/2b, 1/2c, 3a, 3b
  • Maandag 8 februari                     Rapportgesprekken
  • Donderdag 11 februari                Rapportgesprekken
  • Vrijdag 19 februari                      Juffenverjaardag groep 1/2A, 1/2B en 1/2C
  • Vrijdag 26 februari                      Juffenverjaardag groep 3a en groep 3b
  • Maandag 29-2 t/m vrijdag 4-3     Voorjaarsvakantie
  • Maandag 7 en dinsdag 8 maart   Inschrijven OSG, tussen 19.00 en 20.00 uur

WELKOM

Jordi Broekman is aan het begin van deze week 4 jaar geworden en hij heeft een plaatsje gekregen in groep 1/2C bij juf Janneke en juf Tineke. Jordi, welkom bij ons op school en we wensen jou en je familie een hele goede tijd op de Jozefschool!!!

Julia Glowaka en Isis Boogaard worden van de week 4 jaar zij hebben een plaatsje gekregen in 1/2B bij Juf Edith en juf Els. We wensen jullie veel plezier op de Jozefschool!!!!

RAPPORTGESPREKKEN GROEP 5

Op de tweede gespreksavond, donderdag 11 februari, is meester Sido helaas verhinderd. Juf Samantha is dan wel aanwezig en zal de gesprekken met de ouders voeren.

Wil u op een ander moment een gesprek met meester Sido of beide leerkrachten samen, dan is dat uiteraard op korte termijn mogelijk! U kunt dit, ook middels een briefje, aan meester Sido of juf Samantha aangeven. We nemen dan contact met u op voor een afspraak.

Meester Sido en juf Samantha

VOORLEESKAMPIOEN

Op woensdag 3 februari was het eindelijk zover: in de bibliotheek werd voorgelezen door de beste voorlezers van 5 Texelse scholen. Onze school werd vertegenwoordigd door onze voorleeskampioen, Ciska uit groep 8. Vivianne Neeteson Lemkes (van de bibliotheek) presenteerde de kandidaten en de jury bestond uit twee oud-leerkrachten, Johan Bokma en Albert Hoven. Ciska had een ontroerend fragment gekozen om voor te lezen, de jury was zeer onder de indruk. Uiteindelijk kwam de jury met heel goed nieuws: Ciska is voorleeskampioen van Texel geworden! We feliciteren Ciska en wensen haar veel succes bij haar volgende optreden tijdens de regionale kampioenschappen.

WATERPOKKEN

In groep 4 zijn waterpokken geconstateerd. Pas op voor besmettingsgevaar als u: nog nooit eerder de waterpokken heeft gehad, zwanger bent of een pasgeboren baby bij u heeft.

AFSCHRIJVING OUDERBIJDRAGE

Tussen 15 en 19 februari zal de Ouderraad de ouderbijdrage van uw rekening gaan afschrijven. Voor vragen over de betalingen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

BRIEF RONDOM SITUATIE GYMLEERKRACHT

Afgelopen week heeft u per mail een brief ontvangen rondom de situatie met betrekking tot de vakleerkracht gymnastiek. Heeft u deze niet ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de directie van de school.

KOPKRANT

Het samenwerkingsverband Kop van Noord-Holland heeft wederom een Kopkrant uitgebracht, waarin u informatie kunt vinden over de activiteiten die momenteel worden uitgevoerd rondom Passend Onderwijs. Deze krant ligt bij de ingang van de school van het plein. De Kopkrant is uiteraard van harte aanbevolen!

MAILADRESSEN

Zoals u weet verspreiden we het weekbericht altijd per mail, waarbij we soms ook andere berichten aan u toesturen. Het is daarom belangrijk dat we iedere ouder weten te bereiken.

In een aantal gevallen krijgen we een melding op de mail dat bepaalde mailadressen niet bestaan, dat de mailbox vol zit of dat er andere problemen zijn.

We verzoeken u dan ook om , als u deze week geen mail heeft ontvangen, uw mailadressen aan ons door te geven. Alvast bedankt!

 

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht