arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

21 januari 2016

Weekbericht Jozefschool Texel                    nr.20               21 januari 2016

Categorie: Weekbericht

AGENDA

  • Maandag 25 januari                     Voorlichtingsavond groep 8 advisering VO op de Jozefschool
  • Woensdag 27 jan – 6 feb             Nationale voorleesdagen
  • Donderdag 4 februari                  Het eerste rapport wordt uitgereikt aan de kinderen
  • Donderdag 4 februari                  Groep 3a en groep 3b naar de bibliotheek
  • Maandag 8 februari                     Rapportgesprekken,
  • Donderdag 11 februari                Rapportgesprekken
  • Vrijdag 26 februari                      Juffenverjaardag groep 3a en groep 3b
  • Maandag 29-2 t/m vrijdag 4-3     Voorjaarsvakantie
  • Maandag 7 en dinsdag 8 maart   Inschrijven OSG, tussen 19.00 en 20.00 uur

WELKOM

Op 13 januari is Ryan Rouwenhorst 4 jaar geworden. Hij mag nu ook elke dag naar school, Ryan komt in groep 1-2C. Daarnaast komt deze week ook Brin de Wit op school en komt in groep 1-2B.
Eliana van Lelieveld is op 18 januari 4 jaar geworden. Zij heeft een plekje gekregen in groep 1-2A.

We heten jullie allemaal van harte welkom en wensen jullie een prachtige tijd toe op de Jozefschool!

BUITENSPELEN

Aangezien de temperaturen op het speelplein momenteel wat lager zijn, verzoeken we u om uw kinderen lekker warm aan te kleden als ze naar school gaan. Vooral de kleuters kunnen soms wel een muts of wanten gebruiken…

RAPPORTGESPREKKEN

Op donderdag 4 februari ontvangt uw kind het eerste rapport. Op maandag 8 en donderdag 11 februari vinden de rapportgesprekken plaats. We hebben de indeling voor deze gesprekken inmiddels gereed, deze wordt aanstaande maandag met uw oudste kind meegegeven. Onderling ruilen is uiteraard toegestaan, geeft u dit dan wel door aan de leerkracht? We kijken dan even mee of de planning niet spaak gaat lopen. Alvast bedankt!

OUDERAVOND GROEP 8 ADVISERING VOORTGEZET ONDERWIJS

Aanstaande maandag, 25 januari, is voor de ouders van de kinderen uit groep 8 een informatieavond gepland over de advisering naar het Voortgezet Onderwijs. De bijeenkomst begint om 19.30 en duurt ongeveer tot 20.30 uur. Daarnaast kunnen we u melden dat de inschrijving voor de OSG dit jaar plaats vindt op 2 dagen: maandag 7 en dinsdag 8 maart van 19:00 tot 20:00 uur. U dient bij de inschrijving het originele adviesformulier mee te nemen e n een kopie van een geldig legitimatiebewijs van uw kind.

ONDERWIJSCAFE 3 FEBRUARI 2016

Op woensdagochtend 3 februari organiseren we (aansluitend op de presentaties) om 9.00 uur een onderwijs café voor nieuwe ouders, alsmede voor ouders die met ons in gesprek willen gaan over het beleid van de school. We horen graag van u hoe u de school waardeert, hoe de eerste weken zijn bevallen van uw kind, wat we goed doen, maar zeker ook wat we volgens u nog kunnen verbeteren. Ook kunt u bepaalde onderwerpen aan de orde stellen en hier met andere ouders over spreken. Naast de directie zijn ook enkele leden van de ouderraad en de medezeggenschapsraad aanwezig. U bent van harte welkom!

PBS REGEL VAN DE WEEK

Aankomende week staat de regel Ik los mijn problemen zelf op, ik kan ook hulp vragen centraal. Deze regel doet een appel op kinderen om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen als er een probleem is. Niet alleen in de klas, maar ook op het speelplein, thuis, op het voetbalveld is deze regel belangrijk.

Naast een beroep op de eigen verantwoordelijkheid biedt deze regel ook de ruimte om hulp te vragen als het niet lukt om iets zelf op te lossen. Hulp vragen is geen zwaktebod, maar geeft aan dat je je bewust bent van je eigen (on)mogelijkheden en niet bang bent om anderen te vragen je te helpen. Tegelijkertijd is het vragen van hulp een mooie manier voor anderen om iets te geven of te delen. Kortom: een prachtige regel, die we ook zeer aanbevelen voor gesprekjes bij u thuis.

GEVONDEN: ROCKS SPAARKAART

Op het schoolplein is van de week een Rocks spaarpas gevonden. Bent u de eigenaar, dan kunt u hem ophalen bij Marga, uiteraard na het kunnen overleggen van de 14-cijferige identificatiecode.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht