arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

18 november 2016

Weekbericht Jozefschool Texel nr. 12 datum: 17-11-2016

Categorie: Weekbericht

 

AGENDA

 

18 nov.            Presentaties groep 3a, 4 en 7.

22 nov.            Eerste van twee sint-ateliers in de kleutergroepen 13.15-14.15 uur

22 nov.            Voorleeswedstrijd groepen 6/7/8

29 nov.            Tweede van twee sint-ateliers in de kleutergroepen 13.15-14.15 uur

29 nov.            Voorbereiding atelier Kerst groepen 1-2 in groep 1-2a om 14.30 uur.

5 dec.              Sinterklaasviering op school

13 dec             Eerste van de twee kerst-ateliers in de kleutergroepen 13.15-14.15 uur

20 dec             Tweede van de twee kerst-ateliers in de kleutergroepen 13.15-14.15 uur

 

 

WELKOM OP SCHOOL

Op 4 november is Hailey Vliek 4 jaar geworden, van harte gefeliciteerd! Zij heeft een plekje gekregen in groep 1-2A bij juf Cinthia. Welkom bij ons op school en we wensen jou een prachtige tijd toe op de Jozefschool!

 

PBS REGEL VAN DE WEEK

De komende week staat de regel “Ik loop binnen rustig en praat binnen zachtjes” centraal. Rust in de school zorgt voor een prettige werksfeer en zorgt ervoor dat iedereen aan zijn of haar eigen werk kan blijven. Tegelijkertijd is het veiliger als rustig in de gang gelopen wordt.

 

ATELIER KERST 
De ateliers van Sinterklaas gaan volgende week van start en we gaan ons ook al voorbereiden op kerst.
Want op dinsdag 13 en 20 december van 13.15 tot 14.15 uur gaan we met de kleutergroepen ateliers van kerst doen: in kleine groepjes knutselen, koken o.i.d. met hulp van ouders.

Op dinsdag 29 november om 14.30 uur willen we even bij elkaar komen om de activiteiten te plannen, in het lokaal van groep 1/2A bij juf Cinthia. Wie een idee heeft om te maken/doen, mag dit graag meenemen naar de bespreking. We werken net als bij de sinterklaasateliers twee keer aan dezelfde knutsel.

 

VOORLEESWEDSTRIJD GROEPEN 6/7/8

Op dinsdag 22 november vindt in de grote hal de voorleeswedstrijd voor de groepen 6, 7 en 8 plaats. In de afgelopen periode hebben leerlingen uit deze groepen bezoek gehad van Vivianne van de bibliotheek. Zij heeft de kinderen enthousiast gemaakt om mee te gaan doen. Ook heeft ze de kinderen uitleg gegeven over het kiezen van geschikte boeken en zijn er tips gegeven over het voorlezen. In de klassen zijn voorrondes gehouden. Dinsdag nemen uit elke groep 2 voorlezers op de voorleesstoel plaats. Een deskundige jury zal uiteindelijk beslissen wie zich voorleeskampioen van de Jozefschool mag noemen en onze school gaan vertegenwoordigen op het Texelse voorleeskampioenschap in de bibliotheek. We wensen alle deelnemers veel succes!

 

SPAARACTIE VOOR DE SCHOLEN

De spaaractie voor de scholen heeft de Jozefschool €807,52 opgeleverd! Met dit bedrag mogen we buiten speelmateriaal aanschaffen. Wat het precies gaat worden laten we u en de kinderen natuurlijk zo snel mogelijk weten. Alle spaarders hartelijk bedankt voor de bijdrage!

 

 

KUNSTENAAR IN DE SCHOOL

Dankzij het project van kunstenaar Maurice Christo van Meijel hangen er sinds vorige week in de Jozefschool prachtige kunstwerken van de kinderen. U bent uiteraard van harte welkom om deze kunstwerken te komen bekijken.

 

 

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht