arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

12 november 2015

Weekbericht Jozefschool Texel nr.12 12 november 2015

Categorie: Weekbericht

AGENDA

  • Vr 13 november                           Herfstpad groep 1/2B
  • Vr 13 november                           Verjaardag juffen groep 7
  • Woe 18 november                        Voorleeswedstrijd groepen 6, 7 en 8
  • Vr 4 december                             Sinterklaasviering op school

PBS REGEL VAN DE WEEK

Komende week richten we ons op de regels die in de school gelden. Het betreft komende week de regels over het gebruik van het toilet. De 11 van jezelf gelden uiteraard altijd en overal in de school, bij het toilet hoort ook de regel: Ik was mijn handen als ik klaar ben en Ik laat het toilet netjes en schoon achter.

ROODVONK

Afgelopen week is er in een van de kleutergroepen roodvonk geconstateerd. Wij adviseren u om alert te zijn op de signalen. De meest voorkomende signaleren zijn: koorts, zere keel, verlies van eetlust, pijnlijke klieren in de hals, dikke bobbelige tong en rode uitslag. Wilt u meer informatie? Kom dan langs bij een van de leerkrachten.

SCHOOLFOTOGRAAF

De opmerkingen die afgelopen week zijn binnengekomen over de schoolfoto’s zijn doorgegeven aan de fotograaf. Binnenkort komen de ontbrekende foto’s op school. Heeft u daarnaast nog aanvullende vragen of opmerkingen, dan kunt u ook zelf contact opnemen met de fotograaf: Foto Moerkerken, tel. 020- 6440522.

FIETSENSTALLING

Normaal gesproken geven we de kinderen een bandje als ze gewenst gedrag vertonen, dit keer hebben alle fietsende ouders en kinderen een (fiets)bandje verdiend!

Fietsen staan netjes met de voorband tegen het hek, ouders parkeren hun fiets ook op de speelplaats als er geen ruimte is bij de stoep en ook de fietskarren  / bakfietsen kunnen nu op hun eigen plekje geparkeerd worden. Ok staan de meeste fietsen zodanig opgesteld dat andere fietsers geen last hebben van de geparkeerde fiets. Bedankt voor uw medewerking hierin, we zijn hier erg blij mee!

3D-PRINTER

Zoals het er nu naar uitziet zal er op woensdagmiddag 25 november om 15.00 uur een presentatie worden gegeven over de 3D-printer die we op school gaan inzetten. E.e.a. is nog even onder voorbehoud van de levering van de printer. Wanneer u als ouder hierbij wilt zijn, dan kan dat.

U dient zich vooraf aan te melden, zodat het aantal bezoekers niet te groot wordt. Opgeven kan via directeur.jozefschooltexel@sarkon.nl. Mocht het deze keer niet lukken: geen nood, binnenkort hopen we dat onze kinderen een vervolgpresentatie kunnen geven!

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht