Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

We zitten met 25 kinderen in de klas en ons lokaal is naast de hoofdingang aan de Beatrixlaan. De leerkrachten zijn dit jaar juf Claudia (maandag, dinsdag, woensdag) en juf Danielle (donderdag en vrijdag). Juf Claudia is voor de zomer bevallen van een prachtige dochter, Dien. Zij komt na de herfstvakantie terug van haar verlof. Tot die tijd vervangt juf Francis haar op de maandag en dinsdag en juf Daniëlle neemt de woensdag voor haar rekening.

Wij zitten dit jaar voor het eerst met z’n allen in deze groep. Dat was best wel even wennen maar in de eerste week hebben we elkaar al veel beter leren kennen en wisten we al goed hoe het eraan toe ging in de klas. In de klas doen we zoveel mogelijk samen maar bij rekenen, taal, spelling, schrijven en lezen krijgen we meestal om de beurt instructie.

Wist je dat:

  • Er 13 kinderen in groep 4 zitten en 12 in groep 5
  • We 9 jongens hebben en 16 meisjes
  • We 3 Lotte’s en 2 Julia’s in de klas hebben
  • Er 3 dagen zijn waarop er 2 kinderen tegelijk jarig zijn…Rhona en Lorenzo op 22 september, Wesly en Emiel op 3 november & Meike en Lotte (Rikkeberg) op 4 december!

In onze weektaak werken we zelfstandig aan opdrachten. Elke leerling krijgt een blaadje met daarop een aantal werkopdrachten van verschillende vakken. De kinderen werken hieraan, in een zelf gekozen volgorde. Zo kan het dus zijn dat iemand bezig is met geschiedenis terwijl een ander bezig is met spelling.

De muzieklessen worden dit jaar weer om de twee weken gegeven door juf Mariken. Zij komt deze lessen op dinsdag bij ons in de klas geven. De andere week verzorgen wij zelf een muziekles. In het voorjaar gaan we op schoolreisje. Waarnaar toe dat is nog even geheim, wel kunnen we verklappen dat het naar de overkant is. Natuurlijk gaan we nog veel meer leuke dingen doen en uitstapjes maken. Wij wensen iedereen een fantastisch, fijn en gezellig schooljaar toe!