arrow-intranet-overlay.png
Jozefschool texel  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!
*/ ?>

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

Donderdag 12 september: Vandaag zijn we naar de boomgaard van Jaap Dros geweest. We hebben gewandeld langs alle verschillende bomen: appel-, pruimen-, peren-, kersen en notenbomen! Met een ladder konden we een appel uit de boom plukken. Ook hebben we pruimen geproefd en walnoten/hazelnoten kunnen rapen van de grond. Aan het einde hebben we samen gezongen! We hebben genoten! Meer foto’s kunt u vinden in onze Fotogalerij.
Van de appels die over zijn hebben we appelflappen gebakken. Mmm.. wat rook het lekker bij ons in de klas!

Woensdag 11 september: Een aantal keer per jaar hebben wij techniek met groep 8. Dit keer hebben we de proef M&Magie gedaan. Als je een M&M in het water legt, lost de kleurstof en de suiker op. Je ziet de kleur verspreiden en later ook de witte suiker. De kleuren lopen naar elkaar toe en als je lang genoeg wacht dan gaat dit mengen. Gaaf hoor! We zijn nu al benieuwd naar wat we volgende week gaan ontdekken!

Woensdag 5 september: De eerste twee weken zijn voorbij gevlogen. We zijn heerlijk aan het spelen in de klas. We hebben de boeken gelezen van ‘Agent en Boef’. Boef die haalt in de boeken boevenstreken uit. Soms is er in de klas ook een boevenstreek en oefenen we samen welke regels en afspraken we hebben op school. We hebben ook gewerkt met de ‘b’ van boef!

Woensdag 28 augustus: We zijn weer begonnen! De afgelopen dagen was het heel warm op school, maar we hebben al heerlijk binnen en buiten kunnen spelen. We leren iedereen kennen en we hebben al nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunnen maken. Vandaag was de openingsviering in de grote hal. We hebben met z’n allen een “vliegende start” gemaakt! Elke groep heeft zelf een vliegtuig gemaakt. Op de vliegtuigen stond beschreven waar de groepen dit schooljaar aan gaan werken. Wij willen allemaal lief zijn voor elkaar; een fijne start van het schooljaar!