Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

 

2018-09-11 12.20.11.jpg

Groep 5 We zitten met 25 kinderen in de klas en ons lokaal is naast de hoofdingang aan de Beatrixlaan. De leerkrachten zijn dit jaar meester Sido (maandag, dinsdag) en juf Manon (woensdag, donderdag en vrijdag).

Voor het aanbod Wereldoriëntatie is ons aanbod compleet  met aardrijkskunde Meander en natuur Naut en geschiedenis Brandaan. Daarnaast zullen dit jaar nog een aantal projecten op het programma staan, zoals de Kinderboekenweek en Kunstenaar in de klas. Verder werken we in de Weektaak zelfstandig aan opdrachten Elke leerling krijgt een weektaakblaadje met daarop een aantal werkopdrachten van verschillende vakken. Vier keer in de week werken de kinderen hieraan, in een zelf gekozen volgorde. Zo kan het dus zijn dat iemand bezig is met geschiedenis terwijl een ander bezig is met spelling. De muzieklessen worden dit jaar weer om de tweeweken gegeven door muziekjuf Mariken. Zij komt deze lessen op dinsdag bij ons in de klas geven. De andere week verzorgt meester Sido een muziekles. Op donderdag 20 juni gaan we op schoolreisje. Waarnaar toe dat is nog even geheim, wel kunnen we verklappen dat het naar de overkant is. We gaan in ieder geval met de bus.  Natuurlijk staat er dit jaar ook een bezoek aan Ecomare en de Bieb op het programma. Wij wensen iedereen een fantastisch, fijn en gezellig schooljaar toe. Meester Sido en juf Manon

Met kerst was groep 5 het koor bij de vieringen op vrijdag en Kerstavond.  Volgend jaar zijn we aan de beurt om het verhaal te spelen.  Mooi om mee te doen!