Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

Versie: 26 augustus 2019

Missie

De Jozefschool staat voor goed onderwijs voor elke leerling. De ontwikkeling van de kinderen heeft onze volle aandacht, dat is onze kracht.

Op onze school werken we planmatig met oog voor structuur en duidelijkheid. Wij leren kinderen samenwerken en oplossingsgericht te denken. De kinderen leren vragen te stellen en te reflecteren op hun eigen ontwikkeling.

Ons onderwijs is passend en uitdagend, waarbij het talent van de leerlingen en leerkrachten wordt benut.

Wij waarborgen onze kwaliteit door een continu proces van scholing, afstemming en overleg gecombineerd met een open en actieve leerhouding.

Wij hechten aan onze schoolidentiteit en tradities en dragen deze uit. Onze school staat midden in de samenleving en werkt samen met maatschappelijke instanties en betrokkenen.

 

Visie

Stap de Jozefschool binnen en voel je welkom. Een rustige en overzichtelijke school met kwalitatief goed onderwijs. Je wordt hier gezien en gehoord. Je mag zijn wie je bent. We leren, werken en vieren met elkaar. Elke dag mogen we ons verwonderen, samen ontdekken en plezier maken. We helpen en zorgen voor elkaar, samen zijn we de Jozefschool.

Onze gezamenlijke regels en afspraken zijn duidelijk zichtbaar in de school. We zijn transparant en kiezen voor veiligheid en stabiliteit.

Op de Jozefschool zijn we actief, nieuwsgierig en betrokken. We zijn verbonden met de wereld om ons heen. We werken aan een onderzoekende en lerende houding, zowel in het team als bij de leerlingen.

De Jozefschool is een school met PIT:

  • Professioneel
  • Inspirerend
  • Toekomst- en doelgericht